Pansiyonda kalan 23 öğrenci hastaneye kaldırıldı

DENİZLİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.01.2017 - 13:52, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Pansiyonda kalan 23 öğrenci hastaneye kaldırıldı

Denizli Tavas İlçesi'nde yedikleri yemekten sonra gıda zehirlenmesi yaşayan 23 öğrenci hastaneye kaldırıldı.

Denizli'nin Tavas ilçesinde bir lisenin pansiyonunda kalan 23 öğrenci, akşam yedikleri yemekten sonra mide bulantısı ve kusma şikayetiyle hastaneye kaldırıldı.  Olay akşam saatlerinde Denizli’nin Tavas ilçesindeki bir lisenin pansiyonunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, pansiyonda kalan 23 öğrenci, akşam yemeğinden sonra mide bulantısı, karın ağrısı, baş dönmesi ve kusma şikayetleriyle nöbetçi öğretmene başvurdu. Şikayetlerin çoğalması üzerine nöbetçi öğretmen öğrencileri, Tavas Devlet Hastanesine götürdü. Öğrencilerin tahlillerinde zehirlenme şüphesine rastlanmadığı belirtildi. Pansiyonda akşam yemeğinde barbunya, pilav ve cacık olduğu belirtildi.  Öğrencilerin taburcu edildiği, bu sabah ders saatinde de okullarına gittikleri bildirildi.
Denizli Tavas İlçesi'nde yedikleri yemekten sonra gıda zehirlenmesi yaşayan 23 öğrenci hastaneye kaldırıldı.


Denizli'nin Tavas ilçesinde bir lisenin pansiyonunda kalan 23 öğrenci, akşam yedikleri yemekten sonra mide bulantısı ve kusma şikayetiyle hastaneye kaldırıldı. 


Olay akşam saatlerinde Denizli’nin Tavas ilçesindeki bir lisenin pansiyonunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, pansiyonda kalan 23 öğrenci, akşam yemeğinden sonra mide bulantısı, karın ağrısı, baş dönmesi ve kusma şikayetleriyle nöbetçi öğretmene başvurdu. Şikayetlerin çoğalması üzerine nöbetçi öğretmen öğrencileri, Tavas Devlet Hastanesine götürdü. Öğrencilerin tahlillerinde zehirlenme şüphesine rastlanmadığı belirtildi. Pansiyonda akşam yemeğinde barbunya, pilav ve cacık olduğu belirtildi. 


Öğrencilerin taburcu edildiği, bu sabah ders saatinde de okullarına gittikleri bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.