Park halindeki minibüste yangın!

DENİZLİ 06.06.2018 - 09:08, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Park halindeki minibüste yangın!

Merkezefendi İlçesi’nde hurdaya ayrılmış park halindeki minibüste çıkan yangını itfaiye ekipleri söndürdü.   Zafer Mahallesi 1030 sokakta bir iş yerinin boş alanında hurdaya ayrılan park halindeki minibüste, bilinmeyen nedenden dolayı yangın çıktı. Bir anda dumanların yükseldiğini gören işyeri çalışanları yangına müdahale etti. Dumanların yerini alevler alınca hemen itfaiye ekiplerine haber verildi. Olay yerine Gümüşler İtfaiye Şube ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin kısa sürede yangına müdahale etmesi ile minibüs çevresinde bulunan atıklara sıçramadan kontrol altına alındı. Ekiplerin soğutma işlemi ile sonlandırılan yangında herhangi bir yaralanma meydana gelmedi.   Park halindeki minibüsün kundaklama sonucu yandığı üzerinde durulurken, yangının asıl çıkış sebebinin araştırılması için soruşturma başlatıldı.  

Merkezefendi İlçesi’nde hurdaya ayrılmış park halindeki minibüste çıkan yangını itfaiye ekipleri söndürdü.

 

Zafer Mahallesi 1030 sokakta bir iş yerinin boş alanında hurdaya ayrılan park halindeki minibüste, bilinmeyen nedenden dolayı yangın çıktı. Bir anda dumanların yükseldiğini gören işyeri çalışanları yangına müdahale etti. Dumanların yerini alevler alınca hemen itfaiye ekiplerine haber verildi.

Olay yerine Gümüşler İtfaiye Şube ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin kısa sürede yangına müdahale etmesi ile minibüs çevresinde bulunan atıklara sıçramadan kontrol altına alındı. Ekiplerin soğutma işlemi ile sonlandırılan yangında herhangi bir yaralanma meydana gelmedi.

 

Park halindeki minibüsün kundaklama sonucu yandığı üzerinde durulurken, yangının asıl çıkış sebebinin araştırılması için soruşturma başlatıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.