Park Halindeki Otomobile Çarpıp Kaçtı

DENİZLİ 15.05.2018 - 15:47, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Park Halindeki Otomobile Çarpıp Kaçtı

Denizli’de otoparktan çıkan bir sürücünün park halinde bir başka otomobile çarpıp ardından hiçbir şey olmamış gibi olay yerinden kaçması anbean güvenlik kameralarına yansıdı.  Olay, Pamukkale ilçesi Sümer Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, güvenlik kameraları tarafından kaydedilen olayda plakası ve sürücüsü henüz tespit edilemeyen gri renkteki otomobil sürücüsü aracını park ettiği tırın önünde bir süre bekliyor. Ardından aracını geri vitese takan sürücü bir anda hızlı bir şekilde geri geri gitmeye başlayarak kendisinden metrelerce uzaklıktaki Ali Yurtseven'e ait 20 NS 726 plakalı otomobile çarpıyor. Duyarsız sürücü araca çarptıktan sonra birkaç saniye bekliyor ve hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam edip hızla olay yerinden kaçıyor.  Olaydan habersiz bir şekilde aracının başına gelen Ali Yurtseven ise çevredeki güvenlik kameralarını izledikten sonra durumu polis ekiplerine bildirdi. Görüntülerden plakası tespit edilemeyen sürücünün bulunması için polis tarafından inceleme başlatıldığı öğrenilirken, Yurtseven isimli vatandaşın aracında ise yaklaşık bin liralık bir hasar olduğu belirtildi.

Denizli’de otoparktan çıkan bir sürücünün park halinde bir başka otomobile çarpıp ardından hiçbir şey olmamış gibi olay yerinden kaçması anbean güvenlik kameralarına yansıdı. 


Olay, Pamukkale ilçesi Sümer Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, güvenlik kameraları tarafından kaydedilen olayda plakası ve sürücüsü henüz tespit edilemeyen gri renkteki otomobil sürücüsü aracını park ettiği tırın önünde bir süre bekliyor. Ardından aracını geri vitese takan sürücü bir anda hızlı bir şekilde geri geri gitmeye başlayarak kendisinden metrelerce uzaklıktaki Ali Yurtseven'e ait 20 NS 726 plakalı otomobile çarpıyor. Duyarsız sürücü araca çarptıktan sonra birkaç saniye bekliyor ve hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam edip hızla olay yerinden kaçıyor. 


Olaydan habersiz bir şekilde aracının başına gelen Ali Yurtseven ise çevredeki güvenlik kameralarını izledikten sonra durumu polis ekiplerine bildirdi. Görüntülerden plakası tespit edilemeyen sürücünün bulunması için polis tarafından inceleme başlatıldığı öğrenilirken, Yurtseven isimli vatandaşın aracında ise yaklaşık bin liralık bir hasar olduğu belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.