Park halindeki TIR alevler içinde kaldı

DENİZLİ 28.11.2016 - 09:55, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Park halindeki TIR alevler içinde kaldı

Park halindeki TIR alevler içinde kaldı / denizli haber / denizli 20 haber

Denizli Merkezefendi İlçesi’nde park halindeki Tır nedeni henüz belirlenemeyen nedenden dolayı alev aldı. Bir anda alevlere teslim olan Tır'ı olay yerine gelen itfaiye ekipleri söndürdü. Yangın Merkezefendi İlçesi İzmir Karayolu üzerinde park halindeki Tır’da yaşandı. Edinilen bilgiye göre beton elektrik direklerinin yüklü olduğu Tır park halindeyken aniden alev aldı. Bir anda Tır’ın ön bölümünden başlayan yangın kısa sürede büyüdü. Vatandaşların ihbarıyla birlikte olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangını kontrol altına alarak söndürdü.   Yangınla ilgili soruşturma başlatılırken, Tır’da da büyük çapta maddi hasar meydana geldi.     
Park halindeki TIR alevler içinde kaldı / denizli haber / denizli 20 haber

Denizli Merkezefendi İlçesi’nde park halindeki Tır nedeni henüz belirlenemeyen nedenden dolayı alev aldı. Bir anda alevlere teslim olan Tır'ı olay yerine gelen itfaiye ekipleri söndürdü.



Yangın Merkezefendi İlçesi İzmir Karayolu üzerinde park halindeki Tır’da yaşandı. Edinilen bilgiye göre beton elektrik direklerinin yüklü olduğu Tır park halindeyken aniden alev aldı. Bir anda Tır’ın ön bölümünden başlayan yangın kısa sürede büyüdü. Vatandaşların ihbarıyla birlikte olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangını kontrol altına alarak söndürdü.

 

Yangınla ilgili soruşturma başlatılırken, Tır’da da büyük çapta maddi hasar meydana geldi. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.