Park yüzünden çıkan kavga karakolda noktalandı

DENİZLİ 19.05.2018 - 16:20, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Park yüzünden çıkan kavga karakolda noktalandı

Denizli’de park kavgasından dolayı 4 kadın birbirine girdi. O anlar ise orada bulunan bir vatandaş tarafından cep telefonun kamerasıyla çekildi.   Olay, Merkezefendi İlçesi Mimar Sinan Caddesi 1584 nolu sokakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Bir vatandaş eşini araçta bırakarak Mimar Sinan Caddesi üzerinde bulunan bir işletmeye gitti. Kaldırımın köşesine park edilen araç nedeniyle kaldırımı kullanamadığını iddia eden 4 kişilik ailede 50 yaşlarındaki erkek 'buraya park edilir mi?' diyerek araca tekme attı. Araç içerisinde bulunan kadın ile aile üyeleri arasında başlayan tartışma araç sahibinin geri dönmesi ile kısa sürede küfürleşme ve fiziki müdahaleye döndü.   İhbar üzerine gelen polis ekibi olaya müdahale etti. Her iki grubun şikayeti üzerine polis işlem yaparak tarafları emniyete götürdü.     Kaynak: denizli24haber

Denizli’de park kavgasından dolayı 4 kadın birbirine girdi. O anlar ise orada bulunan bir vatandaş tarafından cep telefonun kamerasıyla çekildi.

 

Olay, Merkezefendi İlçesi Mimar Sinan Caddesi 1584 nolu sokakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Bir vatandaş eşini araçta bırakarak Mimar Sinan Caddesi üzerinde bulunan bir işletmeye gitti. Kaldırımın köşesine park edilen araç nedeniyle kaldırımı kullanamadığını iddia eden 4 kişilik ailede 50 yaşlarındaki erkek 'buraya park edilir mi?' diyerek araca tekme attı. Araç içerisinde bulunan kadın ile aile üyeleri arasında başlayan tartışma araç sahibinin geri dönmesi ile kısa sürede küfürleşme ve fiziki müdahaleye döndü.

 

İhbar üzerine gelen polis ekibi olaya müdahale etti. Her iki grubun şikayeti üzerine polis işlem yaparak tarafları emniyete götürdü.

 

 

Kaynak: denizli24haber

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.