Parkurların Çal Garası

SPOR 06.11.2019 - 09:30, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Parkurların Çal Garası

1 Eylül 2019 tarihinden itibaren Çal Belediyespor Kulübü adına yarışlara katılan Master Atlet Ersin Kurşunoğlu, elde ettiği başarılarla adından söz ettiriyor. Şampiyon atleti makamında ağırlayan ve ödül veren Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, “Parkurların Çal Garası Ersin’i kutluyorum. Çal’ın önemli bir tanıtım yüzü oldu” dedi.     Eylül alından bu yana Eskişehir Yarı Maratonu’nda 3’ncü, Çeşme Yarı Maratonu’nda genel klasmanda 2’nci, Bodrum ve Dalyan koşularında da genel klasmanda birinciliği elde eden Çal Belediyespor’un sporcusu Ersin Kurşunluoğlu’nu makamında ağırlayan Belediye Başkanı Fethi Akcan, başarılı sporcuyu kutladı, ödülünü verdi. Akcan, “Bölgemizi turizme açmak için fizibilite ve alt yapı çalışmalarını sürdürürken, başarılı sporcumuzda Çal’ın tanıtımına önemli katkı veriyor. 2 aydır kulübümüz için koşan Ersin’in Çallı olması mutluluğumuza mutluluk katıyor. Ersin Kurşunoğlu, parkurların Çal Garası oldu. Kendisini bir kez daha kutluyor, başarı diliyorum. Olanaklarımız ölçüsünde çocuklarımız, gençlerimiz ve spor yapmak isteyen herkese desteklerimiz devam edecek. Çünkü, sporun egemen olduğu toplumlar daha sağlıklı olur” diye konuştu.  

1 Eylül 2019 tarihinden itibaren Çal Belediyespor Kulübü adına yarışlara katılan Master Atlet Ersin Kurşunoğlu, elde ettiği başarılarla adından söz ettiriyor. Şampiyon atleti makamında ağırlayan ve ödül veren Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, “Parkurların Çal Garası Ersin’i kutluyorum. Çal’ın önemli bir tanıtım yüzü oldu” dedi.

 

 

Eylül alından bu yana Eskişehir Yarı Maratonu’nda 3’ncü, Çeşme Yarı Maratonu’nda genel klasmanda 2’nci, Bodrum ve Dalyan koşularında da genel klasmanda birinciliği elde eden Çal Belediyespor’un sporcusu Ersin Kurşunluoğlu’nu makamında ağırlayan Belediye Başkanı Fethi Akcan, başarılı sporcuyu kutladı, ödülünü verdi. Akcan, “Bölgemizi turizme açmak için fizibilite ve alt yapı çalışmalarını sürdürürken, başarılı sporcumuzda Çal’ın tanıtımına önemli katkı veriyor. 2 aydır kulübümüz için koşan Ersin’in Çallı olması mutluluğumuza mutluluk katıyor. Ersin Kurşunoğlu, parkurların Çal Garası oldu. Kendisini bir kez daha kutluyor, başarı diliyorum. Olanaklarımız ölçüsünde çocuklarımız, gençlerimiz ve spor yapmak isteyen herkese desteklerimiz devam edecek. Çünkü, sporun egemen olduğu toplumlar daha sağlıklı olur” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.