Paşa Deresi İslah Çalışması İncelendi

DENİZLİ 29.12.2017 - 10:47, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Paşa Deresi İslah Çalışması İncelendi

Çameli'nin ortasından gecen paşa deresi ıslah çalışmaları yerinde incelendi ve kontrol edildi.      DSİ 21.Bölge Müdürü Mehmet Akif Balta ,Dsi 212 Şube Müdürü Muhittin Püskül ve beraberindeki ilgili Şube müdürleri ile birlikte Çameli Belediye Başkanı  Cengiz Arslan ile birlikte ilçemizde devam etmekte olan Dsi 21 Bölge Müdürlüğü Tarafından gerçekleştirilen Paşa Deresi Islah Çalışmaları yerinde incelendi ve çalışmalar hakkında bilgi alındı.    

Çameli'nin ortasından gecen paşa deresi ıslah çalışmaları yerinde incelendi ve kontrol edildi. 

 

 

DSİ 21.Bölge Müdürü Mehmet Akif Balta ,Dsi 212 Şube Müdürü Muhittin Püskül ve beraberindeki ilgili Şube müdürleri ile birlikte Çameli Belediye Başkanı  Cengiz Arslan ile birlikte ilçemizde devam etmekte olan Dsi 21 Bölge Müdürlüğü Tarafından gerçekleştirilen Paşa Deresi Islah Çalışmaları yerinde incelendi ve çalışmalar hakkında bilgi alındı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.