Paspas altındaki zuladan uyuşturucu hap çıktı

ASAYİŞ 30.12.2016 - 10:32, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Paspas altındaki zuladan uyuşturucu hap çıktı

Denizli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından uyuşturucu tacirlerine yönelik operasyonda 8 kişi gözaltına alındı. Operasyonda silah ve uyuşturucu madde ele geçirildi.

Uyuşturucu maddeler ile mücadele de amansız bir çalışma yürüten Denizli il Jandarma Komutanlığı görevlileri çalışmalarına aralıksız devam ediyor.   Denizli il jandarma komutanlığı görevlilerince bazı şüpheli şahısların Acıpayam  ilçesi Alcı ve Karaismailler mahalleleri ile Denizli il merkezinde uyuşturucu madde satışı yaptıkları yönünde bilgilere ulaşılması üzerine çalışma başlattı.     Uzun süren takip neticesinde (8) şüpheli şahsın uyuşturucu madde satışı yaptığını tespit eden jandarma ekipleri 28 aralık 2016 tarihinde ikisi denizli merkezde olmak üzere (8) ayrı adreste (10) şüpheli şahsa yönelik jandarma uyuşturucu madde arama köpeği “Evlat”  ın da katılımıyla eş zamanla operasyon icra etti.     Şüphelilere ait araçların aranması esnasında uyuşturucu madde arama köpeği “evlat” ın araç ön yolcu koltuğunun altına özel yapılmış zulayı tespit etmesi üzerine aramayı o yöne yoğunlaştıran jandarma görevlileri zula içerisine gizlenmiş (37) adet uyuşturucu hap extacy ele geçirdi, şüphelilerin ev ve eklentilerinde yapılan aramalarda ise; 3 gr eroin, 2 gr esrar, 51 adet extacy uyuşturucu hap, 37 tanesi araç zulasında ele geçirildi. 1 adet ruhsatsız tabanca, 5 adet 7.65 tabanca fişeği, 1000 paket kaçak sigara,3 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirdi.   Ele geçirilen uyuşturucu madde ve silahlara el konularak, olay ile ilgili (8) şüpheli gözaltına alındı. 
Denizli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından uyuşturucu tacirlerine yönelik operasyonda 8 kişi gözaltına alındı. Operasyonda silah ve uyuşturucu madde ele geçirildi.

Uyuşturucu maddeler ile mücadele de amansız bir çalışma yürüten Denizli il Jandarma Komutanlığı görevlileri çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

 

Denizli il jandarma komutanlığı görevlilerince bazı şüpheli şahısların Acıpayam  ilçesi Alcı ve Karaismailler mahalleleri ile Denizli il merkezinde uyuşturucu madde satışı yaptıkları yönünde bilgilere ulaşılması üzerine çalışma başlattı.

 

 

Uzun süren takip neticesinde (8) şüpheli şahsın uyuşturucu madde satışı yaptığını tespit eden jandarma ekipleri 28 aralık 2016 tarihinde ikisi denizli merkezde olmak üzere (8) ayrı adreste (10) şüpheli şahsa yönelik jandarma uyuşturucu madde arama köpeği “Evlat”  ın da katılımıyla eş zamanla operasyon icra etti.

 

 

Şüphelilere ait araçların aranması esnasında uyuşturucu madde arama köpeği “evlat” ın araç ön yolcu koltuğunun altına özel yapılmış zulayı tespit etmesi üzerine aramayı o yöne yoğunlaştıran jandarma görevlileri zula içerisine gizlenmiş (37) adet uyuşturucu hap extacy ele geçirdi, şüphelilerin ev ve eklentilerinde yapılan aramalarda ise; 3 gr eroin, 2 gr esrar, 51 adet extacy uyuşturucu hap, 37 tanesi araç zulasında ele geçirildi. 1 adet ruhsatsız tabanca, 5 adet 7.65 tabanca fişeği, 1000 paket kaçak sigara,3 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirdi.

 

Ele geçirilen uyuşturucu madde ve silahlara el konularak, olay ile ilgili (8) şüpheli gözaltına alındı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.