PASVAK’dan 65 yaş üstü ihtiyaç sahipleri için yeni karar alındı

DENİZLİ 08.04.2020 - 11:50, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

PASVAK’dan 65 yaş üstü ihtiyaç sahipleri için yeni karar alındı

PASVAK’dan yapılan açıklamada, alınan karar gereği koronavirüs salgını nedeniyle sıcak yemek dağıtım işini askıya aldığını belirtmiş, iaşe yardımından bulunuyordu. Yeni alınan karar ile 65 yaş üstü yaşlılar için sıcak yemek hizmetine kaldığı yerden devam edeceğini duyurdu.   Yapılan açıklamada; “Pamukkale Sağlık Eğitim Vakfı (PASVAK) Aşevi olarak içinde bulunduğumuz Koronavirüs salgınını göz önünde bulundurup bulaşma ihtimalini azaltmak için sıcak yemek yerine geçici, alternatif çözüm olan iaşe yardımı hizmetine geçmiştik.   Dünya çapında salgından en çok etkilenen grup olan yaşlılar aşevimizin de her gün sıcak yemek hizmeti götürdüğü kişiler arasındadır. İaşe yardımı kararı almadan önce hizmet götürdüğümüz 65 yaş üstü yaşlılarımız ile tek tek iletişime geçildi.  Geçici durum kendilerine anlatıldı ve görüşleri alındı. Çoğu bu dönemde yanında birileri olduğunu ya da yemek yaparken yardım alacağı komşusu ya da yakını olduğunu, hatta bu hizmetin kendileri için güvenli olacağını söylediler. Tabi bu süreçte bazı yaşlılarımız yemek yapmakta zorlandıklarını aşevini arayarak bildirdiler. Pasvak yönetim kurulu bu durumu acilen değerlendirmeye aldı.     Hizmetlerimizi en hassas şekilde yürüttüğümüz bu dönemde, Pamukkale Sağlık Eğitim Vakfı yönetim kurulu olarak aldığımız karar ile 65 yaş üstü yaşlılarımız için sıcak yemek hizmetimize kaldığı yerden devam edeceğiz. Yemekler ihtiyaç sahiplerine tek kullanımlık kaplar ile ekmeği ile birlikte kapılarına kadar götürülecektir” ifadelerine yer verildi.  

PASVAK’dan yapılan açıklamada, alınan karar gereği koronavirüs salgını nedeniyle sıcak yemek dağıtım işini askıya aldığını belirtmiş, iaşe yardımından bulunuyordu. Yeni alınan karar ile 65 yaş üstü yaşlılar için sıcak yemek hizmetine kaldığı yerden devam edeceğini duyurdu.

 

Yapılan açıklamada; “Pamukkale Sağlık Eğitim Vakfı (PASVAK) Aşevi olarak içinde bulunduğumuz Koronavirüs salgınını göz önünde bulundurup bulaşma ihtimalini azaltmak için sıcak yemek yerine geçici, alternatif çözüm olan iaşe yardımı hizmetine geçmiştik.

 

Dünya çapında salgından en çok etkilenen grup olan yaşlılar aşevimizin de her gün sıcak yemek hizmeti götürdüğü kişiler arasındadır. İaşe yardımı kararı almadan önce hizmet götürdüğümüz 65 yaş üstü yaşlılarımız ile tek tek iletişime geçildi.  Geçici durum kendilerine anlatıldı ve görüşleri alındı. Çoğu bu dönemde yanında birileri olduğunu ya da yemek yaparken yardım alacağı komşusu ya da yakını olduğunu, hatta bu hizmetin kendileri için güvenli olacağını söylediler. Tabi bu süreçte bazı yaşlılarımız yemek yapmakta zorlandıklarını aşevini arayarak bildirdiler. Pasvak yönetim kurulu bu durumu acilen değerlendirmeye aldı.

 

 

Hizmetlerimizi en hassas şekilde yürüttüğümüz bu dönemde, Pamukkale Sağlık Eğitim Vakfı yönetim kurulu olarak aldığımız karar ile 65 yaş üstü yaşlılarımız için sıcak yemek hizmetimize kaldığı yerden devam edeceğiz. Yemekler ihtiyaç sahiplerine tek kullanımlık kaplar ile ekmeği ile birlikte kapılarına kadar götürülecektir” ifadelerine yer verildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.