Patlamada ağır yaralanan genç hayatını kaybetti

DENİZLİ 03.02.2018 - 08:33, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Patlamada ağır yaralanan genç hayatını kaybetti

Denizli Pamukkale ilçesinde bir apartmanda doğalgaz sıkışması nedeniyle meydana gelen patlamada 2 kişi yaralanmıştı. Apartmanın 4. katından atlayarak yaralı olarak kurtulan Mikail Şentürk tedavi gördüğü hastanede yaşam mücadelesini kaybetti.   Olay,  Perşembe günü saat 19.30 sularında Denizli’nin Pamukkale ilçesi Zeytinköy Mahallesi Gaziosmanpaşa Caddesi 5020 Sokak üzerinde bir apartmanın 4’üncü katında meydana geldi. Apart olarak kullanıldığı öğrenilen evde doğalgaz sıkışması nedeniyle patlama oldu, ardından parlama meydana geldi. Patlama nedeniyle apartmandan bir anda alevler yükseldi. Evde bulunan Mikail Şentürk ve alt kattaki dairede bulunan Kadriye Gökmen yaralandı. Patlamada ağır yaralanan Mikail Şentürk, alevler içinde kalan apartmanın 4. katından camından kendini aşağıda açılan battaniyenin üzerine attı. Vücudunda yüzde 80’in üzerinde yanık oluşan Mikail Şentürk önce Denizli Devlet Hastanesi’ne ardından, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yanık Yoğun Bakım Ünitesine sevk edildi.   Ağır yaralı olan Mikail Şentürk’ tedavi gördüğü, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hayat mücadelesini kaybettiği belirtildi.

Denizli Pamukkale ilçesinde bir apartmanda doğalgaz sıkışması nedeniyle meydana gelen patlamada 2 kişi yaralanmıştı. Apartmanın 4. katından atlayarak yaralı olarak kurtulan Mikail Şentürk tedavi gördüğü hastanede yaşam mücadelesini kaybetti.

 

Olay,  Perşembe günü saat 19.30 sularında Denizli’nin Pamukkale ilçesi Zeytinköy Mahallesi Gaziosmanpaşa Caddesi 5020 Sokak üzerinde bir apartmanın 4’üncü katında meydana geldi. Apart olarak kullanıldığı öğrenilen evde doğalgaz sıkışması nedeniyle patlama oldu, ardından parlama meydana geldi. Patlama nedeniyle apartmandan bir anda alevler yükseldi. Evde bulunan Mikail Şentürk ve alt kattaki dairede bulunan Kadriye Gökmen yaralandı.



Patlamada ağır yaralanan Mikail Şentürk, alevler içinde kalan apartmanın 4. katından camından kendini aşağıda açılan battaniyenin üzerine attı. Vücudunda yüzde 80’in üzerinde yanık oluşan Mikail Şentürk önce Denizli Devlet Hastanesi’ne ardından, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yanık Yoğun Bakım Ünitesine sevk edildi.

 

Ağır yaralı olan Mikail Şentürk’ tedavi gördüğü, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hayat mücadelesini kaybettiği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.