PAÜ Buldan MYO’dan Bahar Kalkanı Harekâtına Destek

EĞİTİM 09.03.2020 - 14:49, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

PAÜ Buldan MYO’dan Bahar Kalkanı Harekâtına Destek

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ)Buldan Meslek Yüksekokulundan Türk Ordusunun Suriye’ye düzenlediği Barış Kalkanı Harekâtına manevi destek geldi.   Bahar Kalkanı harekâtına katılan kahraman Türk askerine destek olmak için PAÜ Buldan MYO bahçesinde duaların edilip, şehitlerimizin hayırlarla anıldığı program düzenlendi.Programa yüksekokul personelleri yanı sıra öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.     Yüksekokul personeli tarafından gerçekleştirilen hayır programında yüksekokul öğrencilerine ve katılımcılara pide, ayran ve irmik helvası dağıtıldı. Hayır programı ile ilgili açıklama yapan yüksekokul personeli: “Kahraman ordumuzun başlattığı Barış Kalkanı harekatına dualarla destek olmak için Yüksekokul bahçemizde hayır düzenledik. Şehitlik makamına ulaşan askerlerimiz içinde Yasin okuyup dualar ettik. Tedavi olan gazilerimize de Allah’tan acil şifalar diliyoruz. Allah kahraman ordumuzun yardımcısı olsun” ifadelerini kullandı.  

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ)Buldan Meslek Yüksekokulundan Türk Ordusunun Suriye’ye düzenlediği Barış Kalkanı Harekâtına manevi destek geldi.

 

Bahar Kalkanı harekâtına katılan kahraman Türk askerine destek olmak için PAÜ Buldan MYO bahçesinde duaların edilip, şehitlerimizin hayırlarla anıldığı program düzenlendi.Programa yüksekokul personelleri yanı sıra öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

 

 

Yüksekokul personeli tarafından gerçekleştirilen hayır programında yüksekokul öğrencilerine ve katılımcılara pide, ayran ve irmik helvası dağıtıldı. Hayır programı ile ilgili açıklama yapan yüksekokul personeli: “Kahraman ordumuzun başlattığı Barış Kalkanı harekatına dualarla destek olmak için Yüksekokul bahçemizde hayır düzenledik. Şehitlik makamına ulaşan askerlerimiz içinde Yasin okuyup dualar ettik. Tedavi olan gazilerimize de Allah’tan acil şifalar diliyoruz. Allah kahraman ordumuzun yardımcısı olsun” ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.