PAÜ Çocuk Üniversitesi Eğitime Başladı

EĞİTİM 28.07.2018 - 18:07, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

PAÜ Çocuk Üniversitesi Eğitime Başladı

Anne-babalara ve eğitimcilere ihtiyaç duydukları alanlarda eğitim ve destek hizmetleri veren PAÜ Çocuk Üniversitesi (Çocuk ve Gençlik Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi) etkinliklerine başladı.     Denizlili çocukların gelecek için hayal kurmalarına ve kendi kariyer keşifleri için yolculuğa çıkmalarına katkı sağlamak amacıyla farklı alanlarda etkinlikler sunan PAÜ Çocuk Üniversitesi, çocuklar ve gençlerin toplumla olan bağlarını güçlendirerek gelecekte toplumda söz sahibi bireyler yetiştirerek; sanat, spor, sosyal bilimler, matematik ve fen bilimleri, teknoloji alanlarında eğitimler veriyor.  PAÜ Çocuk Üniversitesi’nde eğitimler akademisyenlerin çalışmak istediği yaş grubu ve belirlediği saatlerde on iki (12) ay boyunca üniversitenin farklı mekânlarında yürütülmekte olup, bu kapsamda Prof.Dr.Asuman DuatepePaksu“Eğlenceli Geometri”, Doç.Dr.Necla Köksal “Dramayla Birbirimizi Anlamak” ve Dr. Öğr. Üyesi Tayfun Tanyeri “Dijital Hikaye Anlatma” etkinliklerini tamamladı. Etkinliklerini tamamlayan öğrencilere katılım belgeleri, merkezden sorumlu Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Erdinç Duru ve Merkez Müdürü Doç. Dr. Necla Köksal tarafından verildi.     Akademisyenlerle çocukları bir araya getirmeyi amaçlayan çocuk üniversiteleri, Dünya’da gelişmiş ülkeler başta olmak üzere birçok ülkede faaliyette bulunmakta olup,her yıl Dünya’nın değişik ülkelerinde 500 binden fazla çocuk, çocuk üniversitelerinde eğitim almaktadır.        

Anne-babalara ve eğitimcilere ihtiyaç duydukları alanlarda eğitim ve destek hizmetleri veren PAÜ Çocuk Üniversitesi (Çocuk ve Gençlik Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi) etkinliklerine başladı.

 

 

Denizlili çocukların gelecek için hayal kurmalarına ve kendi kariyer keşifleri için yolculuğa çıkmalarına katkı sağlamak amacıyla farklı alanlarda etkinlikler sunan PAÜ Çocuk Üniversitesi, çocuklar ve gençlerin toplumla olan bağlarını güçlendirerek gelecekte toplumda söz sahibi bireyler yetiştirerek; sanat, spor, sosyal bilimler, matematik ve fen bilimleri, teknoloji alanlarında eğitimler veriyor.  PAÜ Çocuk Üniversitesi’nde eğitimler akademisyenlerin çalışmak istediği yaş grubu ve belirlediği saatlerde on iki (12) ay boyunca üniversitenin farklı mekânlarında yürütülmekte olup, bu kapsamda Prof.Dr.Asuman DuatepePaksu“Eğlenceli Geometri”, Doç.Dr.Necla Köksal “Dramayla Birbirimizi Anlamak” ve Dr. Öğr. Üyesi Tayfun Tanyeri “Dijital Hikaye Anlatma” etkinliklerini tamamladı. Etkinliklerini tamamlayan öğrencilere katılım belgeleri, merkezden sorumlu Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Erdinç Duru ve Merkez Müdürü Doç. Dr. Necla Köksal tarafından verildi.

 

 

Akademisyenlerle çocukları bir araya getirmeyi amaçlayan çocuk üniversiteleri, Dünya’da gelişmiş ülkeler başta olmak üzere birçok ülkede faaliyette bulunmakta olup,her yıl Dünya’nın değişik ülkelerinde 500 binden fazla çocuk, çocuk üniversitelerinde eğitim almaktadır.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.