PAÜ’de 8. Geleneksel Çocuk Gelişimi Sergisi ve Şenliği Yapıldı

DENİZLİ 21.05.2019 - 16:14, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

PAÜ’de 8. Geleneksel Çocuk Gelişimi Sergisi ve Şenliği Yapıldı

Denizli Sağlık Hizmetleri MYO Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri bölümü Çocuk Gelişimi Programı tarafından düzenlenen ‘8. Geleneksel Çocuk Gelişimi Sergisi ve Şenliği’nde anaokullarından gelen minikler doyasıya eğlendi.   Etkinlik, Denizli Sağlık Hizmetleri MYO Müdür Yardımcısı ve Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölüm Başkanı Doç.Dr. Özlem Körükçü başkanlığında, Öğr.Gör. Hande Güngör, Öğr.Gör. Şule Tekeşi, Öğr.Gör. Dilek Uludağ Kodal’dan oluşan programın öğretim elemanları tarafından Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz Kongre Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.   Şenlik, Kınıklı Kampüsü Gölbahçe'den Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz Kongre Kültür Merkezine düzenlenen kortej yürüyüşü ile başladı. Kortej yürüyüşünün ardından Yüksekokul öğrencilerince sergilenen dans, perküzyon, drama ve şarkılara; Ahmet Çalışkan, Hacı Semiha Kulaklı, Hayme Hatun, Saime Aslan, Yenişehir, Gülsem Akıl Küpleri Anaokullarından gelen yaklaşık 600 minik öğrenci zaman zaman eşlik etti. Birbirinden ilginç şovlarla eğlenen minikler daha sonra yine program öğrencileri tarafından yapılan eserlerin yer aldığı resim ve el sanatları sergisini gezdi.   Denizli Sağlık Hizmetleri MYO Müdürü Prof.Dr. Hülya ÇETİN, etkinliğin açılışında yaptığı konuşmada; Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri bölümü öğretim elemanlarını, öğrencilerini kutladı ve organizasyona emeği geçen herkese teşekkür etti.   Pamukkale Üniversitesi Rektörü Hüseyin BAĞ ve Rektör Yardımcıları da sergiyi gezerek öğrencilerle ve öğretim elemanlarıyla fotoğraf çekildiler.  

Denizli Sağlık Hizmetleri MYO Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri bölümü Çocuk Gelişimi Programı tarafından düzenlenen ‘8. Geleneksel Çocuk Gelişimi Sergisi ve Şenliği’nde anaokullarından gelen minikler doyasıya eğlendi.

 

Etkinlik, Denizli Sağlık Hizmetleri MYO Müdür Yardımcısı ve Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölüm Başkanı Doç.Dr. Özlem Körükçü başkanlığında, Öğr.Gör. Hande Güngör, Öğr.Gör. Şule Tekeşi, Öğr.Gör. Dilek Uludağ Kodal’dan oluşan programın öğretim elemanları tarafından Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz Kongre Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

 

Şenlik, Kınıklı Kampüsü Gölbahçe'den Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz Kongre Kültür Merkezine düzenlenen kortej yürüyüşü ile başladı. Kortej yürüyüşünün ardından Yüksekokul öğrencilerince sergilenen dans, perküzyon, drama ve şarkılara; Ahmet Çalışkan, Hacı Semiha Kulaklı, Hayme Hatun, Saime Aslan, Yenişehir, Gülsem Akıl Küpleri Anaokullarından gelen yaklaşık 600 minik öğrenci zaman zaman eşlik etti. Birbirinden ilginç şovlarla eğlenen minikler daha sonra yine program öğrencileri tarafından yapılan eserlerin yer aldığı resim ve el sanatları sergisini gezdi.

 

Denizli Sağlık Hizmetleri MYO Müdürü Prof.Dr. Hülya ÇETİN, etkinliğin açılışında yaptığı konuşmada; Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri bölümü öğretim elemanlarını, öğrencilerini kutladı ve organizasyona emeği geçen herkese teşekkür etti.

 

Pamukkale Üniversitesi Rektörü Hüseyin BAĞ ve Rektör Yardımcıları da sergiyi gezerek öğrencilerle ve öğretim elemanlarıyla fotoğraf çekildiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.