PAÜ' de bütünlemeye kalan dersler ve ilave ders alınmasına ilişkin açıklama

EĞİTİM 25.01.2017 - 09:52, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

PAÜ' de bütünlemeye kalan dersler ve ilave ders alınmasına ilişkin açıklama

Denizli Pamukkale Üniversite Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı,Mezuniyet aşamasındaki öğrenciler için bütünlemeye kalan dersler ve ilave 2 ders alınmasına ilişkin açıklamada bulundu.

Yapılan açıklamada, Mezuniyet aşamasında olan öğrencilerin, bahar döneminde PAÜ Ön Lisans, Lisans Eğitim ve Öğretim Yönetmeliğin 18. maddesi gereğince fazladan 2 ders almasıyla ilgili duyuruda bulunuldu.   Rektör Hüseyin Bağ'ın da Twitter hesabından paylaştığı açıklamada, " Not ortalamasına göre alınabilecek tüm dersler alındıktan sonra geriye alınmayan 2 ders kalıyorsa yani bu 2 ders de verildiğinde mezun     olunabiliyorsa ilave 2 ders verilir. Güz döneminde alınan ancak bütünlemeye kalınan dersler ilave 2 ders alınmasına engel değildir. Güz Döneminde hiç alınmayan ders varsa mezun durumunda sayılmaz. Bu durumda ilave ders verilmez. Bu dersin yaz okulunda verilebilme ihtimali dikkate alınmaz. Öğrenciler dilekçelerini 23-27 Ocak 2017 tarihleri arasında bağlı oldukları Fakülte/Yüksekokul/Meslek Yüksekokullarına vermeleri gerekmektedir. İl dışında olan öğrenciler dilekçelerini kargo ile gönderilebilir" dendi.  
Denizli Pamukkale Üniversite Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı,Mezuniyet aşamasındaki öğrenciler için bütünlemeye kalan dersler ve ilave 2 ders alınmasına ilişkin açıklamada bulundu.

Yapılan açıklamada, Mezuniyet aşamasında olan öğrencilerin, bahar döneminde PAÜ Ön Lisans, Lisans Eğitim ve Öğretim Yönetmeliğin 18. maddesi gereğince fazladan 2 ders almasıyla ilgili duyuruda bulunuldu.

 

Rektör Hüseyin Bağ'ın da Twitter hesabından paylaştığı açıklamada, " Not ortalamasına göre alınabilecek tüm dersler alındıktan sonra geriye alınmayan 2 ders kalıyorsa yani bu 2 ders de verildiğinde mezun     olunabiliyorsa ilave 2 ders verilir.

Güz döneminde alınan ancak bütünlemeye kalınan dersler ilave 2 ders alınmasına engel değildir.

Güz Döneminde hiç alınmayan ders varsa mezun durumunda sayılmaz. Bu durumda ilave ders verilmez. Bu dersin yaz okulunda verilebilme ihtimali dikkate alınmaz.

Öğrenciler dilekçelerini 23-27 Ocak 2017 tarihleri arasında bağlı oldukları Fakülte/Yüksekokul/Meslek Yüksekokullarına vermeleri gerekmektedir.

İl dışında olan öğrenciler dilekçelerini kargo ile gönderilebilir" dendi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.