PAÜ'de FETÖ/PDY operasyonu

ASAYİŞ 02.08.2016 - 10:29, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:49
 

PAÜ'de FETÖ/PDY operasyonu

denizli haber / denizli 20 haber / PAÜ'de FETÖ/PDY operasyonu

Pamukkale Üniversitesi Kınıklı Kampüsü’ne Emniyet güçleri tarafından baskın düzenlendi. Üniversitenin giriş çıkışları tutulurken odalara kimse alınmıyor.   15 Temmuz darbe girişimi sonrası kamu kurum ve kuruluşlara yönelik, FETÖ/PDY'ye yönelik yapılan operasyonlar devam ediyor.    Rektörlük ve tüm okul binalarında arama başlatan polis ekipleri sabah 09.00'da toplu şekilde operasyon başlattı.    FETÖ/PDY soruşturması çerçevesinde Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen operasyonlarda polis üniversitenin giriş çıkışlarını kontrol altına aldı Rektörlük odası ve bir çok odaya kimsenin alınmadığı incelemelerin sürdüğü belirtildi. 
denizli haber / denizli 20 haber / PAÜ'de FETÖ/PDY operasyonu

Pamukkale Üniversitesi Kınıklı Kampüsü’ne Emniyet güçleri tarafından baskın düzenlendi. Üniversitenin giriş çıkışları tutulurken odalara kimse alınmıyor.

 

15 Temmuz darbe girişimi sonrası kamu kurum ve kuruluşlara yönelik, FETÖ/PDY'ye yönelik yapılan operasyonlar devam ediyor. 

 

Rektörlük ve tüm okul binalarında arama başlatan polis ekipleri sabah 09.00'da toplu şekilde operasyon başlattı. 

 

FETÖ/PDY soruşturması çerçevesinde Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen operasyonlarda polis üniversitenin giriş çıkışlarını kontrol altına aldı Rektörlük odası ve bir çok odaya kimsenin alınmadığı incelemelerin sürdüğü belirtildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.