PAÜ’de Seminer Ve Konserler Dijital Ortama Taşındı

GÜNDEM 02.04.2020 - 17:25, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

PAÜ’de Seminer Ve Konserler Dijital Ortama Taşındı

Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi tarafından her hafta Çarşamba günleri yapılan seminerler dijital ortamda devam ediyor. Seminer, fakültenin web sayfasından ve sosyal medya hesaplarından öğrencilere ulaştırılıyor.   Eğitim Fakültesi Yabancı Diller Eğitimi Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Turan Paker “Yabancı Dil Neden Öğrenemiyoruz?”konusunda seminer vermek için kamera karşısına geçti. İlk olarak Yabancı Dil Öğretimi Sürecinde Yapılan Yanlışlıklar ile ilgili konuşan Prof. Dr. Turan Paker;Dil Öğrenmeye Ait Yanlış Varsayımlar, Geçmişten Bugüne Öğrenme Kuramları, Öğretim Süreci, Öğrenmenin Aşamaları ve Ders Dışı Etkinlikler konularına değindi.   “Evde Kalarak Etkinliklerimizi Sürdürüyoruz”   Dijital ortamda gerçekleştirilen etkinlikler hakkında görüşlerini bildiren Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bilge Can şunları kaydetti: “Fakülte olarak öğretim elemanlarımız bir yandan uzaktan eğitim derslerine devam ederken, bir yandan da sosyal ve kültürel etkinler için kamera karşısına geçiyor. Bu süreçte öğrencilerimizde bizi yalnız bırakmıyor. Akademisyen ve öğrencilerimiz evlerinden seminerler veriyor, enstrümanlarıyla birlikte müzik dinletisi sunuyorlar. Evde kalarak eğitimlerimize devam ederken, sosyal faaliyetlerimizi de sürdürmeye çalışıyoruz”.

Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi tarafından her hafta Çarşamba günleri yapılan seminerler dijital ortamda devam ediyor. Seminer, fakültenin web sayfasından ve sosyal medya hesaplarından öğrencilere ulaştırılıyor.

 

Eğitim Fakültesi Yabancı Diller Eğitimi Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Turan Paker “Yabancı Dil Neden Öğrenemiyoruz?”konusunda seminer vermek için kamera karşısına geçti. İlk olarak Yabancı Dil Öğretimi Sürecinde Yapılan Yanlışlıklar ile ilgili konuşan Prof. Dr. Turan Paker;Dil Öğrenmeye Ait Yanlış Varsayımlar, Geçmişten Bugüne Öğrenme Kuramları, Öğretim Süreci, Öğrenmenin Aşamaları ve Ders Dışı Etkinlikler konularına değindi.

 

“Evde Kalarak Etkinliklerimizi Sürdürüyoruz”

 

Dijital ortamda gerçekleştirilen etkinlikler hakkında görüşlerini bildiren Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bilge Can şunları kaydetti: “Fakülte olarak öğretim elemanlarımız bir yandan uzaktan eğitim derslerine devam ederken, bir yandan da sosyal ve kültürel etkinler için kamera karşısına geçiyor. Bu süreçte öğrencilerimizde bizi yalnız bırakmıyor. Akademisyen ve öğrencilerimiz evlerinden seminerler veriyor, enstrümanlarıyla birlikte müzik dinletisi sunuyorlar. Evde kalarak eğitimlerimize devam ederken, sosyal faaliyetlerimizi de sürdürmeye çalışıyoruz”.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.