PAÜ’de “Topluma Hizmet Uygulamaları” Sergisi

EĞİTİM 19.12.2019 - 15:35, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

PAÜ’de “Topluma Hizmet Uygulamaları” Sergisi

Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğrencileri “Topluma Hizmet Uygulamaları” dersi kapsamında bir dönem boyunca yaptıkları projeleri sergiledi.   Her yıl gerçekleştirdikleri sosyal sorumluluk projeleri ile gönüllerde yer eden Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğrencileri, bu dönemde yine birbirinden önemli projelerde görev aldı. Denizli’de okul, dernek, vakıf, sağlık merkezi, bakımevleri olmak üzere birçok kurum ve kuruluşla işbirliği içinde çalışan geleceğin öğretmen adayları, çalışmalarını poster haline getirip sergileme fırsatı buldu.     Eğitim Fakültesi Fuaye Alanı’nda gerçekleşen sergiye Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bilge Can, Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi İbrahim Tuncel, öğretim elemanları, proje sahibi öğrenciler, proje ortağı okulların öğretmen ve öğrencileri ile davetliler katıldı.     Eğitim Fakültesi tarafından düzenlenen sergide; Türkçe Eğitimi, Sosyal Bilgiler Eğitimi, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik ile Müzik Eğitimi anabilim dallarının hazırladığı projeler yer aldı. “Topluma Hizmet Uygulamaları” dersi kapsamında öğrencilerin bir dönem boyunca yaptığı çalışmalar sergilendi. Müzik Eğitimi Anabilim Dalı öğrencilerinden, Hasan-Veli Üğürile Rukiye Urhan’ın anaokullarıve Doğan Demircioğlu Emsan İlkokulu ile hazırladığı minik öğrencilerin gösterileri ise büyük alkış aldı.     Öğrencilerin projelerine Prof. Dr. Asım Çivitci, Prof. Dr. Derya Yaylı, Prof. Dr. Hülya Şahin Baltacı, Prof. Dr. Tahir Kodal, Prof. Dr. Süleyman İnan, Prof. Dr. Duygu Uçgun, Doç. Dr. Feyyaz Karaca, Doç. Dr. Yasin Doğan, Doç. Dr. Gökhan Çetinkaya, Dr. Öğr. Üyesi Yasemin Aslan, Dr. Öğr. Üyesi Mevlüt Metin Türktaş, Dr. Öğr. Üyesi Suna Çöğmen, Dr. Öğr. Üyesi Turgut Türkdoğan, Öğr. Gör. Zuhal Feray Şenkibar, Öğr. Gör. Mehmet Hulusi Şimşek, Öğr. Gör. Tolga Coşguner, Öğr. Gör. Deniz Coşkun, Arş. Gör. Emine Kitiş danışmanlık yaptı.     Öğrencilerin projelerini inceleyen ve çalışmaları hakkında bilgi alan Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bilge Can, katkılarından dolayı fakülte öğretim elemanları ve öğrencilere teşekkür etti.  

Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğrencileri “Topluma Hizmet Uygulamaları” dersi kapsamında bir dönem boyunca yaptıkları projeleri sergiledi.

 

Her yıl gerçekleştirdikleri sosyal sorumluluk projeleri ile gönüllerde yer eden Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğrencileri, bu dönemde yine birbirinden önemli projelerde görev aldı. Denizli’de okul, dernek, vakıf, sağlık merkezi, bakımevleri olmak üzere birçok kurum ve kuruluşla işbirliği içinde çalışan geleceğin öğretmen adayları, çalışmalarını poster haline getirip sergileme fırsatı buldu.

 

 

Eğitim Fakültesi Fuaye Alanı’nda gerçekleşen sergiye Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bilge Can, Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi İbrahim Tuncel, öğretim elemanları, proje sahibi öğrenciler, proje ortağı okulların öğretmen ve öğrencileri ile davetliler katıldı.

 

 

Eğitim Fakültesi tarafından düzenlenen sergide; Türkçe Eğitimi, Sosyal Bilgiler Eğitimi, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik ile Müzik Eğitimi anabilim dallarının hazırladığı projeler yer aldı. “Topluma Hizmet Uygulamaları” dersi kapsamında öğrencilerin bir dönem boyunca yaptığı çalışmalar sergilendi. Müzik Eğitimi Anabilim Dalı öğrencilerinden, Hasan-Veli Üğürile Rukiye Urhan’ın anaokullarıve Doğan Demircioğlu Emsan İlkokulu ile hazırladığı minik öğrencilerin gösterileri ise büyük alkış aldı.

 

 

Öğrencilerin projelerine Prof. Dr. Asım Çivitci, Prof. Dr. Derya Yaylı, Prof. Dr. Hülya Şahin Baltacı, Prof. Dr. Tahir Kodal, Prof. Dr. Süleyman İnan, Prof. Dr. Duygu Uçgun, Doç. Dr. Feyyaz Karaca, Doç. Dr. Yasin Doğan, Doç. Dr. Gökhan Çetinkaya, Dr. Öğr. Üyesi Yasemin Aslan, Dr. Öğr. Üyesi Mevlüt Metin Türktaş, Dr. Öğr. Üyesi Suna Çöğmen, Dr. Öğr. Üyesi Turgut Türkdoğan, Öğr. Gör. Zuhal Feray Şenkibar, Öğr. Gör. Mehmet Hulusi Şimşek, Öğr. Gör. Tolga Coşguner, Öğr. Gör. Deniz Coşkun, Arş. Gör. Emine Kitiş danışmanlık yaptı.

 

 

Öğrencilerin projelerini inceleyen ve çalışmaları hakkında bilgi alan Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bilge Can, katkılarından dolayı fakülte öğretim elemanları ve öğrencilere teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.