Paü Eğitim Fakültesi’nden Karma Heykel Sergisi

SANAT 22.05.2018 - 13:38, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Paü Eğitim Fakültesi’nden Karma Heykel Sergisi

Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim-İş Eğitimi A.D. Öğrencileri tarafından hazırlanan Karma Heykel Sergisi Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ ve davetlilerden tam not aldı.   Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ ve PAÜ Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim-İş Eğitimi A.D. Dr. Öğr. Üyesi Safi Avcı’nın açılışını gerçekleştirdiği Karma Heykel Sergisi’nde heykel ve büst çalışmalarının yanında özgün çalışmalar, karakalem resim ve suluboya resim çalışmalarıyla beraber yaklaşık 100 adet çalışma yer alıyor.     Eğitim Fakültesi Fuaye Alanı’nda gerçekleştirilen sergi açılışında günün anlam ve önemine değinerek sergiyi Filistin halkına ithafen açtığını dile getiren Dr. Öğr. Üyesi Safi Avcı, sergide ayrıca öğrenciler tarafından ortak yapılan bir heykel çalışmasının da Filistin halkını simgelediğini ifade etti.     Sergi açılışında konuşma yapan Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ, başta serginin hazırlanmasında emeği geçen Dr. Öğr. Üyesi Safi Avcı ve sergide yer alan eser sahibi öğrencileri tebrik ederek, düzenlenen serginin Filistin halkına ithaf edilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken Pamukkale Üniversitesi olarak Filistin halkının yanında olduğunu belirtti.     Gerçekleştirilen açılışın ardından Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ başta olmak üzere açılışa katılan akademisyenler ve öğrenciler sergiyi gezdi. Dr. Öğr. Üyesi Safi Avcı,  sergide yer alan çalışmalar hakkında bilgi konuklara bilgi verdi.   Özgün, stilize ve soyut çalışmaların yer aldığı karma heykel sergisi,1 Haziran Cuma gününe kadar PAÜ Eğitim Fakültesi Fuaye Alanı’nda sanatseverlerin beğenisine sunulacak.

Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim-İş Eğitimi A.D. Öğrencileri tarafından hazırlanan Karma Heykel Sergisi Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ ve davetlilerden tam not aldı.

 

Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ ve PAÜ Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim-İş Eğitimi A.D. Dr. Öğr. Üyesi Safi Avcı’nın açılışını gerçekleştirdiği Karma Heykel Sergisi’nde heykel ve büst çalışmalarının yanında özgün çalışmalar, karakalem resim ve suluboya resim çalışmalarıyla beraber yaklaşık 100 adet çalışma yer alıyor.

 

 

Eğitim Fakültesi Fuaye Alanı’nda gerçekleştirilen sergi açılışında günün anlam ve önemine değinerek sergiyi Filistin halkına ithafen açtığını dile getiren Dr. Öğr. Üyesi Safi Avcı, sergide ayrıca öğrenciler tarafından ortak yapılan bir heykel çalışmasının da Filistin halkını simgelediğini ifade etti.

 

 

Sergi açılışında konuşma yapan Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ, başta serginin hazırlanmasında emeği geçen Dr. Öğr. Üyesi Safi Avcı ve sergide yer alan eser sahibi öğrencileri tebrik ederek, düzenlenen serginin Filistin halkına ithaf edilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken Pamukkale Üniversitesi olarak Filistin halkının yanında olduğunu belirtti.

 

 

Gerçekleştirilen açılışın ardından Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ başta olmak üzere açılışa katılan akademisyenler ve öğrenciler sergiyi gezdi. Dr. Öğr. Üyesi Safi Avcı,  sergide yer alan çalışmalar hakkında bilgi konuklara bilgi verdi.

 

Özgün, stilize ve soyut çalışmaların yer aldığı karma heykel sergisi,1 Haziran Cuma gününe kadar PAÜ Eğitim Fakültesi Fuaye Alanı’nda sanatseverlerin beğenisine sunulacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.