Paü Güreş Şampiyonası’na Ev Sahipliği Yapıyor

SPOR 08.05.2018 - 13:01, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Paü Güreş Şampiyonası’na Ev Sahipliği Yapıyor

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından Pamukkale Üniversitesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen “Türkiye Üniversitelerarası Güreş Şampiyonası” müsabakaları PAÜ Kapalı Spor Salonu’nda B klasman mücadeleleri ile başladı.   Türkiye’den toplam 60 üniversiteden yaklaşık 400 sporcunun katıldığı ve altı gün sürecek turnuvada, serbest ve grekoromen stillerde, A ve B olmak üzere iki farklı klasmanda kadın ve erkek sporcular kıyasıya mücadele edecek.     Kura çekiminin ardından B klasman mücadeleleri ile başlayan turnuva, 9 Mayıs 2018 tarihinde A klasman müsabakaları ile devam edecek. 13 Mayıs 2018 tarihine kadar devam sürecek güreş şampiyonasının açılışı da 9 Mayıs 2018 tarihinde saat 15.30’da PAÜ Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek.    

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından Pamukkale Üniversitesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen “Türkiye Üniversitelerarası Güreş Şampiyonası” müsabakaları PAÜ Kapalı Spor Salonu’nda B klasman mücadeleleri ile başladı.

 

Türkiye’den toplam 60 üniversiteden yaklaşık 400 sporcunun katıldığı ve altı gün sürecek turnuvada, serbest ve grekoromen stillerde, A ve B olmak üzere iki farklı klasmanda kadın ve erkek sporcular kıyasıya mücadele edecek.

 

 

Kura çekiminin ardından B klasman mücadeleleri ile başlayan turnuva, 9 Mayıs 2018 tarihinde A klasman müsabakaları ile devam edecek. 13 Mayıs 2018 tarihine kadar devam sürecek güreş şampiyonasının açılışı da 9 Mayıs 2018 tarihinde saat 15.30’da PAÜ Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.