PAÜ Hastanesi Kalite Denetiminden Başarıyla Geçti

SAĞLIK 06.02.2020 - 10:14, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

PAÜ Hastanesi Kalite Denetiminden Başarıyla Geçti

Hastanemizde kalite yolculuğumuz Ekim 2008’den beri gelişerek devam ediyor. Bu kapsamda  “Kalite geliştirme asla sona ermeyecek bir seyahattir” sözünden yola çıkarak, her zaman daha iyisini gerçekleştirme adına sürekli değişim ve yenilenme sürecinden geçiyor.   Sağlık Bakanlığı Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü Sağlıkta Kalite ve Akreditasyon Daire Başkanlığı tarafından Pamukkale Üniversitesi Hastanelerinde 2020 yılı Ocak ayında 2019 yılı değerlendirilmesi yapıldı. Hastanenin doküman ve uygulama bazlı olarak yapılan değerlendirmede yeni gelişmelerle sürecini tamamladı.     Sağlık Bakanlığı tarafından, Acil Servis, Ameliyathane, Tüm Üniteler (Yoğun Bakım Üniteleri, Yeni doğan Yoğun Bakım Ünitesi, Diyaliz Ünitesi, Merkezi Sterilizasyon Ünitesi,  Doğumhane vb.), Radyoloji ve Nükleer Tıp, Laboratuvarlar, Poliklinik ve Klinikler, Dış Kaynak Kullanımı, Çamaşırhane, Atık Depoları, ve idari birimler değerlendirildi.     Merkez Müdür Yardımcısı/Kalite Yönetim Direktörü Doç. Dr. Hakan Alkan “Mükemmel sağlık hizmetini kaliteden ödün vermeden sürdürmeye devam ediyoruz. Tüm çalışanlarımıza kalite politikalarına verdikleri destekten dolayı Kalite Ekibi adına teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.    

Hastanemizde kalite yolculuğumuz Ekim 2008’den beri gelişerek devam ediyor. Bu kapsamda  “Kalite geliştirme asla sona ermeyecek bir seyahattir” sözünden yola çıkarak, her zaman daha iyisini gerçekleştirme adına sürekli değişim ve yenilenme sürecinden geçiyor.

 

Sağlık Bakanlığı Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü Sağlıkta Kalite ve Akreditasyon Daire Başkanlığı tarafından Pamukkale Üniversitesi Hastanelerinde 2020 yılı Ocak ayında 2019 yılı değerlendirilmesi yapıldı. Hastanenin doküman ve uygulama bazlı olarak yapılan değerlendirmede yeni gelişmelerle sürecini tamamladı.

 

 

Sağlık Bakanlığı tarafından, Acil Servis, Ameliyathane, Tüm Üniteler (Yoğun Bakım Üniteleri, Yeni doğan Yoğun Bakım Ünitesi, Diyaliz Ünitesi, Merkezi Sterilizasyon Ünitesi,  Doğumhane vb.), Radyoloji ve Nükleer Tıp, Laboratuvarlar, Poliklinik ve Klinikler, Dış Kaynak Kullanımı, Çamaşırhane, Atık Depoları, ve idari birimler değerlendirildi.

 

 

Merkez Müdür Yardımcısı/Kalite Yönetim Direktörü Doç. Dr. Hakan Alkan “Mükemmel sağlık hizmetini kaliteden ödün vermeden sürdürmeye devam ediyoruz. Tüm çalışanlarımıza kalite politikalarına verdikleri destekten dolayı Kalite Ekibi adına teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.