PAÜ Hastanesi personeli bayramlaştı

SAĞLIK 18.08.2018 - 09:44, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

PAÜ Hastanesi personeli bayramlaştı

Pamukkale Üniversite (PAÜ) Hastanesi çalışanları bayram tatiline girilen son mesai gününde bayramlaşma için bir araya geldi.       PAÜ Başhekim Prof. Dr. İbrahim Türkçüer ve ekibi Kurban Bayramı nedeniyle bayram öncesinde gerçekleştirilen bayramlaşmada personelin bayramını kutladı. Tüm çalışanlar bayramlaşma için kendilerine teşekkür ederek hayırlı bayramlar dilediler. Ayrıca hastaneye yeni başlayan Doktor Öğretim Üyeleri için de tanışma ve bayramlaşma etkinliği gerçekleştirildi. Bu vesile ile Başhekim Prof. Dr. İbrahim Türkçüer, Denizli halkının Kurban Bayramını kutlayarak, birlik ve beraberlik içinde sağlıklı ve huzurlu bayramlar diledi.          

Pamukkale Üniversite (PAÜ) Hastanesi çalışanları bayram tatiline girilen son mesai gününde bayramlaşma için bir araya geldi.   


  
PAÜ Başhekim Prof. Dr. İbrahim Türkçüer ve ekibi Kurban Bayramı nedeniyle bayram öncesinde gerçekleştirilen bayramlaşmada personelin bayramını kutladı. Tüm çalışanlar bayramlaşma için kendilerine teşekkür ederek hayırlı bayramlar dilediler. Ayrıca hastaneye yeni başlayan Doktor Öğretim Üyeleri için de tanışma ve bayramlaşma etkinliği gerçekleştirildi. Bu vesile ile Başhekim Prof. Dr. İbrahim Türkçüer, Denizli halkının Kurban Bayramını kutlayarak, birlik ve beraberlik içinde sağlıklı ve huzurlu bayramlar diledi. 

 

 

 


  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.