Paü Hastanesinde geleneksel kermese büyük ilgi

YAŞAM 12.10.2018 - 10:43, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Paü Hastanesinde geleneksel kermese büyük ilgi

Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Psikiyatri hastalarının el işleri değerlendirilerek kermes düzenlendi.   Pamukkale Üniversitesi Hastanesi çalışanlarının ve Psikiyatri hastalarının yapmış olduğu el işlerinin satıldığı kermese hastaneye gelen vatandaşlar ve çalışanlar büyük ilgi gösterdi. Kermesten elde edilen gelir, psikiyatri hastalarının yeni yapacakları el işlerinin malzeme alımında kullanılarak hem hastaların tedavileri devam edecek hem de yeni kermesin çalışmaları başlayacaktır.   Başhekim Prof. Dr. İbrahim Türkçüer açılış konuşmasında emeği geçen herkese, hasta ve hasta yakınlarına teşekkür etti.   Psikiyatri AD. Öğretim Üyesi Prof. Dr. Osman Özdel yaptığı konuşmada ; Dünya Ruh Sağlığı hakkında bilgi vererek, ruh sağlığını korumanın; tıpkı tedavide olduğu gibi, bireysel ve toplumsal dinamiklerin bir bileşkesi olduğunu, devletin her kurumunun ve tüm sosyal bileşenlerinin ruh sağlığının korunmasında sorumluluğu olduğunun da unutulmaması gerektiğini belirtti.   Psikiyatri AD. Başkanı Prof. Dr.Figen Çulha Ateşçi hastalarımızın tedavisi için benzer faaliyetlerin tekrarlanacağını dile getirdi. Ayrıca kermeste emeği geçen başta hastalarımız olmak üzere tüm çalışanlarımıza yardımda bulunan herkese teşekkür ederek gelenekselleşen kermesin devam edeceğini bildirdi.  

Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Psikiyatri hastalarının el işleri değerlendirilerek kermes düzenlendi.

 

Pamukkale Üniversitesi Hastanesi çalışanlarının ve Psikiyatri hastalarının yapmış olduğu el işlerinin satıldığı kermese hastaneye gelen vatandaşlar ve çalışanlar büyük ilgi gösterdi. Kermesten elde edilen gelir, psikiyatri hastalarının yeni yapacakları el işlerinin malzeme alımında kullanılarak hem hastaların tedavileri devam edecek hem de yeni kermesin çalışmaları başlayacaktır.

 

Başhekim Prof. Dr. İbrahim Türkçüer açılış konuşmasında emeği geçen herkese, hasta ve hasta yakınlarına teşekkür etti.

 

Psikiyatri AD. Öğretim Üyesi Prof. Dr. Osman Özdel yaptığı konuşmada ; Dünya Ruh Sağlığı hakkında bilgi vererek, ruh sağlığını korumanın; tıpkı tedavide olduğu gibi, bireysel ve toplumsal dinamiklerin bir bileşkesi olduğunu, devletin her kurumunun ve tüm sosyal bileşenlerinin ruh sağlığının korunmasında sorumluluğu olduğunun da unutulmaması gerektiğini belirtti.

 

Psikiyatri AD. Başkanı Prof. Dr.Figen Çulha Ateşçi hastalarımızın tedavisi için benzer faaliyetlerin tekrarlanacağını dile getirdi. Ayrıca kermeste emeği geçen başta hastalarımız olmak üzere tüm çalışanlarımıza yardımda bulunan herkese teşekkür ederek gelenekselleşen kermesin devam edeceğini bildirdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.