PAÜ Hastanesine Bağışlar Devam Ediyor

SAĞLIK 02.04.2019 - 09:57, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

PAÜ Hastanesine Bağışlar Devam Ediyor

Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne bağışlar sürüyor. Bağışlar kapsamında; Çiçek Tekstil San. Ve Tic. A.Ş. adına Erkan Köseoğlu hastaneye 4 adet oda bağışında bulundu.   Hayırsever işadamı merhum anne ve babası Hacı Mehmet- Zehra Köseoğlu, Erkan Köseoğlu, eşi Aysel ve kızı Derya Köseoğlu adına PAÜ Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum katında oda bağışında bulundu.   PAÜ Hastanesi Başhekimlik makamında gerçekleştirilen törene PAÜ Hastanesi Başhekimi Prof.Dr. İbrahim Türkçüer, Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Fatih Yayla, Çiçek Tekstil A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Köseoğlu, kızı ve yeminli mali müşavir İzzet Özer katıldılar. Başhekim ve hayırsever arasında imzalanan protokol sonrası Prof.Dr. İbrahim Türkçüer bağışlarından dolayı hayırsevere teşekkür belgesi takdim etti.

Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne bağışlar sürüyor. Bağışlar kapsamında; Çiçek Tekstil San. Ve Tic. A.Ş. adına Erkan Köseoğlu hastaneye 4 adet oda bağışında bulundu.

 

Hayırsever işadamı merhum anne ve babası Hacı Mehmet- Zehra Köseoğlu, Erkan Köseoğlu, eşi Aysel ve kızı Derya Köseoğlu adına PAÜ Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum katında oda bağışında bulundu.

 

PAÜ Hastanesi Başhekimlik makamında gerçekleştirilen törene PAÜ Hastanesi Başhekimi Prof.Dr. İbrahim Türkçüer, Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Fatih Yayla, Çiçek Tekstil A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Köseoğlu, kızı ve yeminli mali müşavir İzzet Özer katıldılar. Başhekim ve hayırsever arasında imzalanan protokol sonrası Prof.Dr. İbrahim Türkçüer bağışlarından dolayı hayırsevere teşekkür belgesi takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.