PAÜ Hastanesine Hayırseverden Yeni Bir Yoğun Bakım Ünitesi

SAĞLIK 19.09.2019 - 15:56, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

PAÜ Hastanesine Hayırseverden Yeni Bir Yoğun Bakım Ünitesi

Denizlili hayırsever Bezsan Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Akçay bağışlarına yenisini ekledi; hayırsever ve PAÜ Hastanesi arasında yeni bir yoğun bakım ünitesinin kısa bir sürede hizmete açılabilmesi için protokol imzalandı.   Hayırsever Akçay daha önce Hastanenin Nöroloji Yoğun Bakım Ünitesinde kullanılmak üzere Ventilatör ( solunum )  cihazı bağışlamış ve sonrasında Türkiye’de ilk olan Aritmi merkezini de hastaneye kazandırarak hastaların şehir dışına gitmelerinin önlenmesini sağlamıştı. Bağışlarına devam eden hayırsever Muammer Akçay son olarak  Himmet Akçay Girişimsel Pulmonoloji ( Servis ve Yoğun Bakım ) Ünitesinin yapımını üstlendi.   Yeni açılan ünite ile Göğüs Hastalıkları, Göğüs Cerrahisi, Kalp Damar Cerrahisi vb. bölümlerin girişimsel işlem gerektiren hastalarının tedavi edileceği donanıma sahip bir ünite olacağı, işlem sonrası takiplerin yapılacağı servis ve yoğun bakımı ile hastalara en iyi hizmet verileceği bildirildi.   Başhekimlik makamında gerçekleşen protokole PAÜ Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. İbrahim Türkçüer. Başhekim Yardımcısı ve Göğüs Hastalıkları AD. Öğretim Üyesi Doç. Dr. Erhan Uğurlu ve Nöroloji AD. Öğretim Üyesi Prof. Dr. Çağdaş Erdoğan katıldılar.   Başhekim Prof. Dr. Türkçüer daha önce birçok bağışta bulunan hayırseverimiz Muammer Akçay’a yeni bağışı için hayırseverlere örnek olduğu için teşekkür ettiler.  

Denizlili hayırsever Bezsan Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Akçay bağışlarına yenisini ekledi; hayırsever ve PAÜ Hastanesi arasında yeni bir yoğun bakım ünitesinin kısa bir sürede hizmete açılabilmesi için protokol imzalandı.

 

Hayırsever Akçay daha önce Hastanenin Nöroloji Yoğun Bakım Ünitesinde kullanılmak üzere Ventilatör ( solunum )  cihazı bağışlamış ve sonrasında Türkiye’de ilk olan Aritmi merkezini de hastaneye kazandırarak hastaların şehir dışına gitmelerinin önlenmesini sağlamıştı. Bağışlarına devam eden hayırsever Muammer Akçay son olarak  Himmet Akçay Girişimsel Pulmonoloji ( Servis ve Yoğun Bakım ) Ünitesinin yapımını üstlendi.

 

Yeni açılan ünite ile Göğüs Hastalıkları, Göğüs Cerrahisi, Kalp Damar Cerrahisi vb. bölümlerin girişimsel işlem gerektiren hastalarının tedavi edileceği donanıma sahip bir ünite olacağı, işlem sonrası takiplerin yapılacağı servis ve yoğun bakımı ile hastalara en iyi hizmet verileceği bildirildi.

 

Başhekimlik makamında gerçekleşen protokole PAÜ Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. İbrahim Türkçüer. Başhekim Yardımcısı ve Göğüs Hastalıkları AD. Öğretim Üyesi Doç. Dr. Erhan Uğurlu ve Nöroloji AD. Öğretim Üyesi Prof. Dr. Çağdaş Erdoğan katıldılar.

 

Başhekim Prof. Dr. Türkçüer daha önce birçok bağışta bulunan hayırseverimiz Muammer Akçay’a yeni bağışı için hayırseverlere örnek olduğu için teşekkür ettiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.