PAÜ İlahiyat Fakültesi’nden Türkiye’de Bir İlk

EĞİTİM 30.09.2020 - 10:24, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

PAÜ İlahiyat Fakültesi’nden Türkiye’de Bir İlk

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) İlahiyat Fakültesi bu yıl fakülteyi yeni kazanan tüm öğrencilerin hazırlık sınıfı eğitimi boyunca okuyacakları Arapça Dil Kitaplarını ücretsiz olarak adreslerine kargo ile gönderdi.   Pamukkale Üniversitesi Rektör Vekili aynı zamanda İlahiyat Fakültesi Dekan Vekili olan Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, birçok güzel çalışmanın yapıldığı İlahiyat Fakültesinde bu çalışmalara güzel bir uygulama daha eklediklerini belirtti.     Rektör Vekili Prof. Dr. Kutluhan daha önce İlahiyat Fakültesini kazanan ilk 10 öğrenciye dizüstü bilgisayar hediye ettiklerini, Hazırlık sınıfını ilk 10’da bitiren öğrencileri yazın dil eğitimi için Ürdün’e, yine ilk 15’de fakülteyi bitiren öğrencilerini umreye gönderdiklerini, ayrıca fakültede okuyan başarılı, ihtiyaç sahibi 110 öğrenciye eğitim-öğretim dönemleri boyunca burs verdiklerini ifade etti.  Rektör Vekili Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, tüm bu hizmetlerin yanı sıra bu yıl pandemi sürecinde yaşanan olumsuzlukları bir nebze azaltmak adına yeni başlayan 220 öğrencinin hazırlık boyunca okuyacakları kitapları ücretsiz olarak kargoyla öğrencilerin ev adreslerine ulaştırdıklarını söyledi.   Arapça Kitap Setinin Silsiletu’l Lisan (okuma, yazma, dinleme ve konuşma olmak üzere 9 kitap), Arapçaya Giriş I ve II, Alıştırma Kitabı Başlangıç I ve II, Orta Seviye I ve II, İleri Seviye I ve II, KavaidMüşeccea Sarf I ve II, Nahiv I ve II olmak üzere toplam 21 kitaptan oluştuğunu belirten Prof. Dr. Kutluhan; yapılan bu hayır işlerinde özellikle maddi olarak katkı sağlayan hayırsever iş adamına, projelerin yürütülmesinde emeği geçen Dekan Yardımcısı Doç, Dr. İsmail Şimşek’e, İlahiyat Fakültesi akademik ve idari personeline teşekkür etti.  

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) İlahiyat Fakültesi bu yıl fakülteyi yeni kazanan tüm öğrencilerin hazırlık sınıfı eğitimi boyunca okuyacakları Arapça Dil Kitaplarını ücretsiz olarak adreslerine kargo ile gönderdi.

 

Pamukkale Üniversitesi Rektör Vekili aynı zamanda İlahiyat Fakültesi Dekan Vekili olan Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, birçok güzel çalışmanın yapıldığı İlahiyat Fakültesinde bu çalışmalara güzel bir uygulama daha eklediklerini belirtti.

 

 

Rektör Vekili Prof. Dr. Kutluhan daha önce İlahiyat Fakültesini kazanan ilk 10 öğrenciye dizüstü bilgisayar hediye ettiklerini, Hazırlık sınıfını ilk 10’da bitiren öğrencileri yazın dil eğitimi için Ürdün’e, yine ilk 15’de fakülteyi bitiren öğrencilerini umreye gönderdiklerini, ayrıca fakültede okuyan başarılı, ihtiyaç sahibi 110 öğrenciye eğitim-öğretim dönemleri boyunca burs verdiklerini ifade etti.  Rektör Vekili Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, tüm bu hizmetlerin yanı sıra bu yıl pandemi sürecinde yaşanan olumsuzlukları bir nebze azaltmak adına yeni başlayan 220 öğrencinin hazırlık boyunca okuyacakları kitapları ücretsiz olarak kargoyla öğrencilerin ev adreslerine ulaştırdıklarını söyledi.

 

Arapça Kitap Setinin Silsiletu’l Lisan (okuma, yazma, dinleme ve konuşma olmak üzere 9 kitap), Arapçaya Giriş I ve II, Alıştırma Kitabı Başlangıç I ve II, Orta Seviye I ve II, İleri Seviye I ve II, KavaidMüşeccea Sarf I ve II, Nahiv I ve II olmak üzere toplam 21 kitaptan oluştuğunu belirten Prof. Dr. Kutluhan; yapılan bu hayır işlerinde özellikle maddi olarak katkı sağlayan hayırsever iş adamına, projelerin yürütülmesinde emeği geçen Dekan Yardımcısı Doç, Dr. İsmail Şimşek’e, İlahiyat Fakültesi akademik ve idari personeline teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.