PAÜ’lü Doktora Öğrencisi Tez Ödülü Kazandı

EĞİTİM 01.06.2018 - 12:33, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

PAÜ’lü Doktora Öğrencisi Tez Ödülü Kazandı

Pamukkale Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İktisat Ana Bilim Dalı Doktora öğrencisi Nurgül Evcim, Prof. Dr. Mehmet Sadık Acar Bilimsel Araştırma ve Lisansüstü Tez Yarışması’nda yüksek lisans tez kategorisinde birincilik ödülü aldı.   Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi - İktisat Bölümü tarafından bu yıl 10.su düzenlenen, Prof. Dr. Mehmet Sadık Acar Bilimsel Araştırma ve Lisansüstü Tez Yarışması’nda, Pamukkale Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İktisat Ana Bilim Dalı Doktora öğrencisi Nurgül Evcim, Prof. Dr. M. Ensar Yeşilyurt danışmanlığında hazırladığı “Ar-Ge ve İnovasyon Faaliyetleri ile Büyüme İlişkisi” isimli tezi ile, yüksek lisans alanında birincilik ödülüne layık görüldü.

Pamukkale Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İktisat Ana Bilim Dalı Doktora öğrencisi Nurgül Evcim, Prof. Dr. Mehmet Sadık Acar Bilimsel Araştırma ve Lisansüstü Tez Yarışması’nda yüksek lisans tez kategorisinde birincilik ödülü aldı.

 

Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi - İktisat Bölümü tarafından bu yıl 10.su düzenlenen, Prof. Dr. Mehmet Sadık Acar Bilimsel Araştırma ve Lisansüstü Tez Yarışması’nda, Pamukkale Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İktisat Ana Bilim Dalı Doktora öğrencisi Nurgül Evcim, Prof. Dr. M. Ensar Yeşilyurt danışmanlığında hazırladığı “Ar-Ge ve İnovasyon Faaliyetleri ile Büyüme İlişkisi” isimli tezi ile, yüksek lisans alanında birincilik ödülüne layık görüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.