PAÜ'lü Öğrenciler İzmir'in Reklamcılarıyla Buluştu

EĞİTİM 18.12.2019 - 15:28, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

PAÜ'lü Öğrenciler İzmir'in Reklamcılarıyla Buluştu

İletişim Fakültesi, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü tarafından düzenlenen “AD Project: Yaratıcı Fikirler Yarışıyor” etkinliğinin açılışında İzmir Reklamcılar Derneği ve IDEART Ajans Başkanı TurusanÇiner, öğrencilere reklamcılığa ilişkin önemli tavsiyeler verdi.   İletişim Fakültesi Hierapolis Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen etkinlik, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Halil Savaş'ın açılış konuşması ile başladı.Konuşmasında etkinliği düzenleyen öğretim elemanları ve öğrencilere teşekkür eden Prof. Dr. Savaş, yarışacak öğrencilere de başarılar diledi.     Açılış konuşması sonrası İzmir Reklamcılar Derneği ve IDEART Reklam Ajansı Başkanı TurusanÇiner ‘’Reklamcılığın Gelecekteki Rotası’’ konulu konuşmasını yaptı. Çiner konuşmasında ilk olarak reklamcılığın tarihsel sürecinden bahsederek günümüze nasıl evrildiğini örneklerle açıkladı.     Çiner: “Reklamcılığınözüfikirdir”   Reklamcılığın yarını hakkında ise ‘’Reklamcılık sadece şekil değiştirecek, iletişim yolu aynı. Hepsinin özünde fikir var.’’ dedi. Öğrencilere kalemi kâğıdı asla bırakmamaları gerektiği, çok okumaları, dili etkili ve düzgün bir şekilde kullanmaları gerektiği tavsiyelerinde bulundu.TurusanÇiner ‘’ileride her şey değişecek ancak bizi robotlardan farklı kılan şey duygusal zekâmız olacak’’ diyerek konuşmasını sonlandırdı.     TurusanÇiner, konuşmasının ardından, öğrencilerin reklâmcılık mesleği ve reklâmcılık sektörüne yönelik sorularını yanıtladı. “AD Project: Yaratıcı Fikirler Yarışıyor” isimli yarışma, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencilerinin proje sunumlarıyla hafta boyu devam edecek ve 19 Aralık Perşembe günü düzenlenecek olan ödül töreni ile son bulacak.

İletişim Fakültesi, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü tarafından düzenlenen “AD Project: Yaratıcı Fikirler Yarışıyor” etkinliğinin açılışında İzmir Reklamcılar Derneği ve IDEART Ajans Başkanı TurusanÇiner, öğrencilere reklamcılığa ilişkin önemli tavsiyeler verdi.

 

İletişim Fakültesi Hierapolis Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen etkinlik, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Halil Savaş'ın açılış konuşması ile başladı.Konuşmasında etkinliği düzenleyen öğretim elemanları ve öğrencilere teşekkür eden Prof. Dr. Savaş, yarışacak öğrencilere de başarılar diledi.

 

 

Açılış konuşması sonrası İzmir Reklamcılar Derneği ve IDEART Reklam Ajansı Başkanı TurusanÇiner ‘’Reklamcılığın Gelecekteki Rotası’’ konulu konuşmasını yaptı. Çiner konuşmasında ilk olarak reklamcılığın tarihsel sürecinden bahsederek günümüze nasıl evrildiğini örneklerle açıkladı.

 

 

Çiner: “Reklamcılığınözüfikirdir”

 

Reklamcılığın yarını hakkında ise ‘’Reklamcılık sadece şekil değiştirecek, iletişim yolu aynı. Hepsinin özünde fikir var.’’ dedi. Öğrencilere kalemi kâğıdı asla bırakmamaları gerektiği, çok okumaları, dili etkili ve düzgün bir şekilde kullanmaları gerektiği tavsiyelerinde bulundu.TurusanÇiner ‘’ileride her şey değişecek ancak bizi robotlardan farklı kılan şey duygusal zekâmız olacak’’ diyerek konuşmasını sonlandırdı.

 

 

TurusanÇiner, konuşmasının ardından, öğrencilerin reklâmcılık mesleği ve reklâmcılık sektörüne yönelik sorularını yanıtladı.

“AD Project: Yaratıcı Fikirler Yarışıyor” isimli yarışma, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencilerinin proje sunumlarıyla hafta boyu devam edecek ve 19 Aralık Perşembe günü düzenlenecek olan ödül töreni ile son bulacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.