PAÜ’lü öğrenciler Teknofest 2019’da finale isimlerini yazdırdı

BİLİM 27.07.2019 - 11:19, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

PAÜ’lü öğrenciler Teknofest 2019’da finale isimlerini yazdırdı

Denizli PAÜ öğrencilerinin kurduğu Teknomek Ar-Ge topluluğu, projeler üretmeye devam ederken topluluk bünyesinde yer alan takımlar Teknofest’te finale isimlerini yazdırmayı başardı.   Denizli Pamukkale Üniversitesi (PAÜ)çatısı altında kurulan Teknomek Ar-Ge Topluluğu proje odaklı bir vizyonla yeniliklere ayak uydurmak ve dijital çağdaki ihtiyaçlara cevap verebilmek adına öğrencilerin kurduğu bir topluluk. Teknomek Ar-Ge Topluluğu çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Genç bir topluluk olmasına rağmen PAÜ Teknomek Ar-Ge topluluğu bünyesinde yer alan Algan Teknoloji Takımı, Feza teknoloji takımı ve Mekatron teknoloji takımı, Teknofest 2019’da ön elemeleri geçerek finale kalan takımlar arasına adlarını yazdırmayı başardı.   7 öğrenci tarafından kurulan genç topluluğun PAÜ’lü toplam 71 üyesi bulunuyor. “Birlikten güç doğar” sloganıyla yola çıkan topluluk her geçen gün daha da büyüme hedefi güdüyor. Teknomek Ar-Ge topluluğu öğrencilerinin sloganı topluluk üyeleri yeni paydaşlarına “Tek başına veya takımınla bize katıl projelerimizi beraber büyütelim” çağrısı yapıyor.

Denizli PAÜ öğrencilerinin kurduğu Teknomek Ar-Ge topluluğu, projeler üretmeye devam ederken topluluk bünyesinde yer alan takımlar Teknofest’te finale isimlerini yazdırmayı başardı.

 

Denizli Pamukkale Üniversitesi (PAÜ)çatısı altında kurulan Teknomek Ar-Ge Topluluğu proje odaklı bir vizyonla yeniliklere ayak uydurmak ve dijital çağdaki ihtiyaçlara cevap verebilmek adına öğrencilerin kurduğu bir topluluk. Teknomek Ar-Ge Topluluğu çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Genç bir topluluk olmasına rağmen PAÜ Teknomek Ar-Ge topluluğu bünyesinde yer alan Algan Teknoloji Takımı, Feza teknoloji takımı ve Mekatron teknoloji takımı, Teknofest 2019’da ön elemeleri geçerek finale kalan takımlar arasına adlarını yazdırmayı başardı.

 

7 öğrenci tarafından kurulan genç topluluğun PAÜ’lü toplam 71 üyesi bulunuyor. “Birlikten güç doğar” sloganıyla yola çıkan topluluk her geçen gün daha da büyüme hedefi güdüyor. Teknomek Ar-Ge topluluğu öğrencilerinin sloganı topluluk üyeleri yeni paydaşlarına “Tek başına veya takımınla bize katıl projelerimizi beraber büyütelim” çağrısı yapıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.