PAÜ’lü Öğretim Üyesine “Milli” Görev

SPOR 06.11.2020 - 12:39, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

PAÜ’lü Öğretim Üyesine “Milli” Görev

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Spor Bilimler Fakültesi Antrenörlük Eğitimi Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Bilal Utku Alemdaroğlu, Ümit Milli Takımımızda Atletik Performans Antrenörü olarak görev alacak.   Pamukkale Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Bilal Utku Alemdaroğlu Ümit Milli Takımımızın; 13 Kasım 2020 tarihinde Avusturya ve 17 Kasım 2020 tarihinde Kosova ile Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumunda oynayacağı Ümit Milli Takımlar Avrupa Şampiyonası Grup Eleme Müsabakalarında atletik performans antrenörü olarak görev alacak.       Atletik Performans Antrenörlüğü hakkında bilgi veren Doç. Dr. Bilal Utku Alemdaroğlu, sporcuların kondisyonlarını arttırmaya yönelik yapılan bilimsel çalışmalardan elde edilen sonuçların sahaya uygulanması yönüyle bilimsel yönü kuvvetli olan bir antrenörlük biçimi olduğunu hatırlatırken, sporculara özel antrenman tekniklerini bilimsel olarak tasarlanmasının yine Atletik Performans Antrenörlerinin görevi olduğunu söyledi. Sporcuların kondisyonlarını arttırma konusunda bilimsel verilerden yararlanmanın önemine dikkat çekti.  

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Spor Bilimler Fakültesi Antrenörlük Eğitimi Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Bilal Utku Alemdaroğlu, Ümit Milli Takımımızda Atletik Performans Antrenörü olarak görev alacak.

 

Pamukkale Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Bilal Utku Alemdaroğlu Ümit Milli Takımımızın; 13 Kasım 2020 tarihinde Avusturya ve 17 Kasım 2020 tarihinde Kosova ile Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumunda oynayacağı Ümit Milli Takımlar Avrupa Şampiyonası Grup Eleme Müsabakalarında atletik performans antrenörü olarak görev alacak.

 

 

 

Atletik Performans Antrenörlüğü hakkında bilgi veren Doç. Dr. Bilal Utku Alemdaroğlu, sporcuların kondisyonlarını arttırmaya yönelik yapılan bilimsel çalışmalardan elde edilen sonuçların sahaya uygulanması yönüyle bilimsel yönü kuvvetli olan bir antrenörlük biçimi olduğunu hatırlatırken, sporculara özel antrenman tekniklerini bilimsel olarak tasarlanmasının yine Atletik Performans Antrenörlerinin görevi olduğunu söyledi. Sporcuların kondisyonlarını arttırma konusunda bilimsel verilerden yararlanmanın önemine dikkat çekti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.