PAÜ öğrenci konseyi hızlı başladı

EĞİTİM 17.02.2017 - 12:00, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

PAÜ öğrenci konseyi hızlı başladı

PAÜ Öğrenci Konseyi tarafından düzenlenen "Gençlik Yeni Anayasa Konuşacak" adlı programla ilk organizasyonlarından Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Av. Mehmet Uçum'u ağırlayacak.

PAÜ'de bu dönem seçilen yeni yönetimiyle Pamukkale Üniversitesi Öğrenci Konseyi, ilk etkinliğiyle büyük ses getirmeyi hedefliyor.Bu bağlamda 24 Şubat Cuma günü saat 15:00’de PAÜ Kongre Kültür Merkezi’nde Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Av. Mehmet Uçum’u ağırlamaya hazırlanıyor.   'Gençlik Yeni Anayasa Konuşacak' adı ile yapılacak programın herkese açık olduğunu belirten  PAÜ Gençlik Konseyi Başkanı Enes Zeytun yaptığı açıklamada, büyük beklentilerle bu görevi üstlendiğini ve ilkini yapacakları organizasyonda herkesi görmek istediğini belirtti.Bununla birlikte bu tarz etkinliklerinin devam edeceğini dile getirdi.  
PAÜ Öğrenci Konseyi tarafından düzenlenen "Gençlik Yeni Anayasa Konuşacak" adlı programla ilk organizasyonlarından Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Av. Mehmet Uçum'u ağırlayacak.

PAÜ'de bu dönem seçilen yeni yönetimiyle Pamukkale Üniversitesi Öğrenci Konseyi, ilk etkinliğiyle büyük ses getirmeyi hedefliyor.Bu bağlamda 24 Şubat Cuma günü saat 15:00’de PAÜ Kongre Kültür Merkezi’nde Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Av. Mehmet Uçum’u ağırlamaya hazırlanıyor.

 

'Gençlik Yeni Anayasa Konuşacak' adı ile yapılacak programın herkese açık olduğunu belirten  PAÜ Gençlik Konseyi Başkanı Enes Zeytun yaptığı açıklamada, büyük beklentilerle bu görevi üstlendiğini ve ilkini yapacakları organizasyonda herkesi görmek istediğini belirtti.Bununla birlikte bu tarz etkinliklerinin devam edeceğini dile getirdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.