PAÜ Öğrencileri Ünlü Tabloları Canlandırdı

EĞİTİM 15.04.2020 - 13:17, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

PAÜ Öğrencileri Ünlü Tabloları Canlandırdı

Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nin Matematik Öğretmeni adayları dünyaca bilinen ressamların ünlü tablolarını canlandırdı. Tablonun orijinal hali ile öğretmen adaylarının canlı portre fotoğraflarının bir araya gelmesiyle kısa bir film hazırlandı dijital ortamda sergilenen çalışma takipçilerin beğenisine sunuldu.   Koronavirüs salgını nedeniyle eğitimlerini bir süredir uzaktan alan PAÜ Öğrencileri, sosyal ve kültürel etkinliklerini dijital ortamda sürdürmeye devam ediyor. Dersleri ve seminerleri dijital ortamdan takip eden öğrenciler, “Eğitimde Drama” dersi kapsamında sanatsal bir etkinliğe imza attı.     Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Matematik Eğitimi Anabilim Dalında “Eğitimde Drama” dersini alan matematik öğretmeni adayları ünlü tabloları tek başlarına ya da birlikte yaşadıkları aile bireylerinin de yardımıyla canlandırıp fotoğrafladı. Etkinliği ev ortamı koşullarında gerçekleştiren öğrenciler, çalışmalarında hiçbir yeni eşya, kıyafet ve aksesuar satın almadan, elde bulunan imkânları değerlendirerek projelerini ortaya koydu. Seçtikleri tablo, dış mekân gösteriyor olsa dahi, evden çıkmadan aynı ortamı paylaştıkları aile bireyleri dışında hiç kimseyle sosyalleşmeden bu çalışmayı gerçekleştirdiler. Tablonun orjinali ile öğretmen adaylarının fotoğraflarının yan yana gelmesiyle kısa bir film de hazırlanarak dijital ortamda takipçilerin beğenisine sunuldu.      

Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nin Matematik Öğretmeni adayları dünyaca bilinen ressamların ünlü tablolarını canlandırdı. Tablonun orijinal hali ile öğretmen adaylarının canlı portre fotoğraflarının bir araya gelmesiyle kısa bir film hazırlandı dijital ortamda sergilenen çalışma takipçilerin beğenisine sunuldu.

 

Koronavirüs salgını nedeniyle eğitimlerini bir süredir uzaktan alan PAÜ Öğrencileri, sosyal ve kültürel etkinliklerini dijital ortamda sürdürmeye devam ediyor. Dersleri ve seminerleri dijital ortamdan takip eden öğrenciler, “Eğitimde Drama” dersi kapsamında sanatsal bir etkinliğe imza attı.

 

 

Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Matematik Eğitimi Anabilim Dalında “Eğitimde Drama” dersini alan matematik öğretmeni adayları ünlü tabloları tek başlarına ya da birlikte yaşadıkları aile bireylerinin de yardımıyla canlandırıp fotoğrafladı. Etkinliği ev ortamı koşullarında gerçekleştiren öğrenciler, çalışmalarında hiçbir yeni eşya, kıyafet ve aksesuar satın almadan, elde bulunan imkânları değerlendirerek projelerini ortaya koydu. Seçtikleri tablo, dış mekân gösteriyor olsa dahi, evden çıkmadan aynı ortamı paylaştıkları aile bireyleri dışında hiç kimseyle sosyalleşmeden bu çalışmayı gerçekleştirdiler. Tablonun orjinali ile öğretmen adaylarının fotoğraflarının yan yana gelmesiyle kısa bir film de hazırlanarak dijital ortamda takipçilerin beğenisine sunuldu.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.