PAÜ'ye Bayrak Asılsın!

DİĞER 15.06.2016 - 11:47, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:49
 

PAÜ'ye Bayrak Asılsın!

denizli haber / denizli 20 haber / PAÜ'ye Bayrak Asılsın!

Denizli Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne Türk Bayrağı asılsın diye sosyal medyadan kampanya başlatıldı. Kampanya şimdiden yüzleri aştı.  Mustafa Ünal isimli vatandaş önce kendi hesabından sonra Denizli Bayrak sevdalıları grubundan Pamukkale Üniversitesi Hastanesinin çatısına Dev Türk Bayrağı asılsın diye kampanya başlattı. Ünal, fotomontajla hastanenin tepesine bayrak dikerek şu açıklamayı yaptı: Pamukkale Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin Bağcı'ya bu fotomontajı dilekçe niyetine gönderiyoruz. Sayın Rektörüm Milletimizin bu zor günlerinde halkımıza ve güvenlik güçlerimize moral motivasyon olması için Paü Hastanesi yataklı servislerin olduğu binanın tepesine büyük bir Türk bayrağı dikilmesini Türk milleti adına Denizli halkı olarak arz ve talep ediyoruz, Saygılarımızla." YORUMLAR GÖRÜŞÜNE DESTEKLEYİCİ Mustafa Ünal2ın yaptığı paylaşımdam sonra aynı görüşte insanlarda altına yorum yaparak bayrak asılmasını istedi. Bir vatandaş, Ünal'ı destekleyerek "Olması gerekir. geç bile kalınmış. Bu şanlı bayrağımız gösterilen yerde mutlaka dalgalanmalıdır" dedi.
denizli haber / denizli 20 haber / PAÜ'ye Bayrak Asılsın!

Denizli Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne Türk Bayrağı asılsın diye sosyal medyadan kampanya başlatıldı. Kampanya şimdiden yüzleri aştı.

 Mustafa Ünal isimli vatandaş önce kendi hesabından sonra Denizli Bayrak sevdalıları grubundan Pamukkale Üniversitesi Hastanesinin çatısına Dev Türk Bayrağı asılsın diye kampanya başlattı. Ünal, fotomontajla hastanenin tepesine bayrak dikerek şu açıklamayı yaptı: Pamukkale Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin Bağcı'ya bu fotomontajı dilekçe niyetine gönderiyoruz. Sayın Rektörüm Milletimizin bu zor günlerinde halkımıza ve güvenlik güçlerimize moral motivasyon olması için Paü Hastanesi yataklı servislerin olduğu binanın tepesine büyük bir Türk bayrağı dikilmesini Türk milleti adına Denizli halkı olarak arz ve talep ediyoruz, Saygılarımızla."

YORUMLAR GÖRÜŞÜNE DESTEKLEYİCİ

Mustafa Ünal2ın yaptığı paylaşımdam sonra aynı görüşte insanlarda altına yorum yaparak bayrak asılmasını istedi. Bir vatandaş, Ünal'ı destekleyerek "Olması gerekir. geç bile kalınmış. Bu şanlı bayrağımız gösterilen yerde mutlaka dalgalanmalıdır" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.