PAÜ’ye erken çocukluk atölyesi

DENİZLİ 20.01.2021 - 13:23, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:57
 

PAÜ’ye erken çocukluk atölyesi

Denizli Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi bünyesinde “Erken Çocukluk Atölyesi” kuruldu.   Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bilge Can ve Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Hülya Şahin Baltacı fakülte giriş katında açılan atölyeyi ziyaret etti. Okul Öncesi Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Asiye İvrendi ve bölüm öğretim elemanları ziyarette hazır bulundu. Atölyenin amacı ile ilgili bilgi veren Okul Öncesi Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Asiye İvrendi, “Atölyemizde çocuk gelişimine yönelik çağdaş uygulamaları destekleyecek çalışmalaryapacağız. Bölüm öğretim elemanları, lisans ve yüksek lisans öğrencilerininuygulamalı derslerini ve seminerlerini bu atölyede verebilecek. Ayrıca, okul öncesi çocuklar ile ebeveynleri, okul öncesi öğretmenler ve okul idarecileri de atölyemizden yararlanabilecek” dedi.   Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bilge Can, böyle bir atölyenin okul öncesi çocuklarının gelişime büyük katkı sağlayacağını belirterek, emeği geçen öğretim elemanlarına teşekkür etti. Okul Öncesi Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Asiye İvrendi, katkılarından dolayı Dekan Prof. Dr. Bilge Can’a teşekkür ederek, çiçek takdim etti. Öte yandan, fakülte girişine, okul öncesi eğitimin önemini vurgulamak ve farkındalık yaratmak için “Erken Çocukluk Eğitiminin Öncüleri” panosu asıldı.  

Denizli Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi bünyesinde “Erken Çocukluk Atölyesi” kuruldu.

 

Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bilge Can ve Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Hülya Şahin Baltacı fakülte giriş katında açılan atölyeyi ziyaret etti. Okul Öncesi Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Asiye İvrendi ve bölüm öğretim elemanları ziyarette hazır bulundu.

Atölyenin amacı ile ilgili bilgi veren Okul Öncesi Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Asiye İvrendi, “Atölyemizde çocuk gelişimine yönelik çağdaş uygulamaları destekleyecek çalışmalaryapacağız. Bölüm öğretim elemanları, lisans ve yüksek lisans öğrencilerininuygulamalı derslerini ve seminerlerini bu atölyede verebilecek. Ayrıca, okul öncesi çocuklar ile ebeveynleri, okul öncesi öğretmenler ve okul idarecileri de atölyemizden yararlanabilecek” dedi.

 

Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bilge Can, böyle bir atölyenin okul öncesi çocuklarının gelişime büyük katkı sağlayacağını belirterek, emeği geçen öğretim elemanlarına teşekkür etti.

Okul Öncesi Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Asiye İvrendi, katkılarından dolayı Dekan Prof. Dr. Bilge Can’a teşekkür ederek, çiçek takdim etti. Öte yandan, fakülte girişine, okul öncesi eğitimin önemini vurgulamak ve farkındalık yaratmak için “Erken Çocukluk Eğitiminin Öncüleri” panosu asıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.