Pazarcı tezgâhta bulduğu cüzdanı sahibine teslim etti

DENİZLİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.02.2021 - 11:45, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:57
 

Pazarcı tezgâhta bulduğu cüzdanı sahibine teslim etti

Denizli'nin Çal ilçesinde mahalle pazarında esnafın tezgâhta bulduğu cüzdan zabıta ekipleri aracılığıyla sahibine ulaştırıldı.   Denizli’nin Çal ilçesi, Hüseyinler Mahallesinde her hafta kurulan mahalle pazarında bir vatandaş cüzdanını kaybetti. Pazar esnafı tezgâhında bir cüzdan buldu. Cüzdan içerisinde bir miktar para olduğu ve kimlikte olduğunu fark etmesi üzerine Çal Belediyesi Zabıta ekiplerine teslim etti. İyi yürekli pazarcı esnafı cüzdanın sahibinin gelmesini zabıta ekipleri ile birlikte bekledi. Cüzdan sahibi Ayten ve eşi Bünyamin Armağan’a cüzdan zabıta ekipleri tarafından teslim edildi. Armağan, "Bu zamanda böyle insanları görmek bizleri mutlu ediyor. Mahalle pazarındaki esnaflara çok teşekkür ederim. Bizleri arayan zabıta ekiplerine de çok teşekkür ederim" dedi.

Denizli'nin Çal ilçesinde mahalle pazarında esnafın tezgâhta bulduğu cüzdan zabıta ekipleri aracılığıyla sahibine ulaştırıldı.

 

Denizli’nin Çal ilçesi, Hüseyinler Mahallesinde her hafta kurulan mahalle pazarında bir vatandaş cüzdanını kaybetti. Pazar esnafı tezgâhında bir cüzdan buldu. Cüzdan içerisinde bir miktar para olduğu ve kimlikte olduğunu fark etmesi üzerine Çal Belediyesi Zabıta ekiplerine teslim etti. İyi yürekli pazarcı esnafı cüzdanın sahibinin gelmesini zabıta ekipleri ile birlikte bekledi. Cüzdan sahibi Ayten ve eşi Bünyamin Armağan’a cüzdan zabıta ekipleri tarafından teslim edildi. Armağan, "Bu zamanda böyle insanları görmek bizleri mutlu ediyor. Mahalle pazarındaki esnaflara çok teşekkür ederim. Bizleri arayan zabıta ekiplerine de çok teşekkür ederim" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.