PDREM, Öğrencilere Destek Vermeye Dijital Ortamda Devam Ediyor

EĞİTİM 14.04.2020 - 12:48, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

PDREM, Öğrencilere Destek Vermeye Dijital Ortamda Devam Ediyor

Pamukkale Üniversitesi Psikolojik Danışma ve Rehberlik Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (PDREM) hizmet alan ve bekleme listesinde bulunan danışanlarına uzaktan erişim ile kesintisiz olarak destek verilemeye devam ediyor.   Yaşadığımız yeni tip Koronavirüs (Covid-19) salgını sürecinde, yükseköğrenim kurumlarında eğitim-öğretimin önlem amaçlı olarak uzaktan erişim platformlarından devam etmesi kararı üzerine PDREM de görüşmelerini dijital alana taşıdı. PDREM bünyesinde görev yapan psikolojik danışmanlar, salgın sürecinde kesintisiz olarak Skype ve Zoomprogramları aracılığı ile bireysel ve grup görüşmelerine devam ediyor. Bu süreçte uzmanlar, uzaktan bağlantı ile 17 farklı öğrenci ile toplam 48 görüşme gerçekleştirip, bireysel psikolojik danışma hizmeti verdi.   Buna ek olarak Şubat ayından itibaren hâlihazırda devam etmekte olan “Psikolojik İyi Oluş Psikoeğitim Grubu” WhatsApp üzerinden yine çalışmalarına devam ederken, 13 öğrenciye kesintisiz psikoeğitim hizmeti veriyor.   Covid-19 salgın süresince toplam 38 öğrenciden oluşan iki psikodestek grubu uzaktan erişim ile öğrencilere psikolojik destek vermeyi sürdürecek.   PDREM, uzaktan erişim ile hizmet vermeye dönem sonuna kadar devam ederken, Covid-19 salgını sürecinde psikolojik destek almaya ihtiyaç duyan öğrenciler pdrem@pau.edu.tr adresine mail atarak randevu alabilmektedir.

Pamukkale Üniversitesi Psikolojik Danışma ve Rehberlik Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (PDREM) hizmet alan ve bekleme listesinde bulunan danışanlarına uzaktan erişim ile kesintisiz olarak destek verilemeye devam ediyor.

 

Yaşadığımız yeni tip Koronavirüs (Covid-19) salgını sürecinde, yükseköğrenim kurumlarında eğitim-öğretimin önlem amaçlı olarak uzaktan erişim platformlarından devam etmesi kararı üzerine PDREM de görüşmelerini dijital alana taşıdı. PDREM bünyesinde görev yapan psikolojik danışmanlar, salgın sürecinde kesintisiz olarak Skype ve Zoomprogramları aracılığı ile bireysel ve grup görüşmelerine devam ediyor. Bu süreçte uzmanlar, uzaktan bağlantı ile 17 farklı öğrenci ile toplam 48 görüşme gerçekleştirip, bireysel psikolojik danışma hizmeti verdi.

 

Buna ek olarak Şubat ayından itibaren hâlihazırda devam etmekte olan “Psikolojik İyi Oluş Psikoeğitim Grubu” WhatsApp üzerinden yine çalışmalarına devam ederken, 13 öğrenciye kesintisiz psikoeğitim hizmeti veriyor.

 

Covid-19 salgın süresince toplam 38 öğrenciden oluşan iki psikodestek grubu uzaktan erişim ile öğrencilere psikolojik destek vermeyi sürdürecek.

 

PDREM, uzaktan erişim ile hizmet vermeye dönem sonuna kadar devam ederken, Covid-19 salgını sürecinde psikolojik destek almaya ihtiyaç duyan öğrenciler pdrem@pau.edu.tr adresine mail atarak randevu alabilmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.