Pepe operasyonu

ASAYİŞ 30.10.2018 - 13:33, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Pepe operasyonu

Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri bugün 7’den 70’e herkesin takdirini kazanacak bir operasyona imza attı. İtfaiye ekibi ağacın en üst bölgesine takılan çizgi film karekteri olan PEPE figürlü şişme balonu indirip sahibi olan 4 yaşındaki kıza vererek gönül kazandı.   Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin 142. Kuruluş yıldönümü kutlamaları sırasında vatandaşlar meydanda toplanan vatandaşlar arasında bulunan ismi Zeynep olduğu öğrenilen 4 yaşlarındaki minik kızın elindeki çizgi film karakteri olan PEPE figürlü uçan balonu elinden çıkarak ağaca takıldı. Küçük kız çok üzüldü. Minik Zeynep’in çok üzüldüğünü fark eden itfaiye ekibi, araçla ağaca yönelerek balonu aldı ve küçük kıza teslim etti. Renkli görüntülerin oluştuğu bu ortamda minik Zeynep, balonunu geri aldığı için çok mutlu olduğunu ifade etti.     Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekiplerinin bu operasyonu 7’den 70’e herkesin takdirini kazandı.  

Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri bugün 7’den 70’e herkesin takdirini kazanacak bir operasyona imza attı. İtfaiye ekibi ağacın en üst bölgesine takılan çizgi film karekteri olan PEPE figürlü şişme balonu indirip sahibi olan 4 yaşındaki kıza vererek gönül kazandı.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin 142. Kuruluş yıldönümü kutlamaları sırasında vatandaşlar meydanda toplanan vatandaşlar arasında bulunan ismi Zeynep olduğu öğrenilen 4 yaşlarındaki minik kızın elindeki çizgi film karakteri olan PEPE figürlü uçan balonu elinden çıkarak ağaca takıldı. Küçük kız çok üzüldü. Minik Zeynep’in çok üzüldüğünü fark eden itfaiye ekibi, araçla ağaca yönelerek balonu aldı ve küçük kıza teslim etti. Renkli görüntülerin oluştuğu bu ortamda minik Zeynep, balonunu geri aldığı için çok mutlu olduğunu ifade etti.

 

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekiplerinin bu operasyonu 7’den 70’e herkesin takdirini kazandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.