Piknik alanında kayak yaptılar

YAŞAM 09.01.2017 - 12:48, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Piknik alanında kayak yaptılar

Çameli'de kar yağışını fırsat bilip Akay Dağcılık üyeleri, profesyonel kayak takımı ile cadde ve sokaklarda kayak eğitimi aldı, İmamlar Gediği Piknik yerinde ise kayak yaptı.

Kar kalınlığı yaklaşık olarak 40 santimetreyi bulan Çameli İmamlar Gediğinde, Akay Dağcılık kulübü üyesi Selami Uysal, Abdülmelik Akkan, Yavuz Çağdaş, kayak hocası Ahmet Nuri Öztürk eşliğinde kendi oluşturdukları uzun pistte kayak keyfi yaşadılar.    Karın keyfini çıkarmak için arkadaşlarıyla kayak yaptıklarını söyleyen Abdülmelik Akkan, "Kar gerçekten çok güzel yağdı.    Bunun keyfini yaşamak istedik. Kaya bilmek için Çameli'nin yokuş aşağı olan cadde ve sokaklarında kayak eğitimi aldıktan sonra İmamlar Gediği piknik yerinde kendi oluşturduğumuz pistte kaymanın zevkini yaşamış olduk, bize eşlik yapan Çameli Kaymakamı Onur Özaydın 'a teşekkür ederim.  
Çameli'de kar yağışını fırsat bilip Akay Dağcılık üyeleri, profesyonel kayak takımı ile cadde ve sokaklarda kayak eğitimi aldı, İmamlar Gediği Piknik yerinde ise kayak yaptı.

Kar kalınlığı yaklaşık olarak 40 santimetreyi bulan Çameli İmamlar Gediğinde, Akay Dağcılık kulübü üyesi Selami Uysal, Abdülmelik Akkan, Yavuz Çağdaş, kayak hocası Ahmet Nuri Öztürk eşliğinde kendi oluşturdukları uzun pistte kayak keyfi yaşadılar. 

 

Karın keyfini çıkarmak için arkadaşlarıyla kayak yaptıklarını söyleyen Abdülmelik Akkan, "Kar gerçekten çok güzel yağdı. 

 

Bunun keyfini yaşamak istedik. Kaya bilmek için Çameli'nin yokuş aşağı olan cadde ve sokaklarında kayak eğitimi aldıktan sonra İmamlar Gediği piknik yerinde kendi oluşturduğumuz pistte kaymanın zevkini yaşamış olduk, bize eşlik yapan Çameli Kaymakamı Onur Özaydın 'a teşekkür ederim.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.