Pınar Ayhan İkinci Kez Denizlililer İle Buluşuyor

DENİZLİ 30.10.2019 - 16:23, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Pınar Ayhan İkinci Kez Denizlililer İle Buluşuyor

Merkezefendi Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Denizlililer ile buluşturduğu sanatçı Pınar Ayhan’ı bir kez daha ağırlayacak.   Gösterisinin ilk bölümünde Denizlililerin yoğun ilgisi ile karşılaşan Pınar Ayhan, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün doğumundan ölümüne, dönüm noktalarından devrimlerine, bilineninden bilinmeyenine kadar birçok hikâyesini müzik eşliğinde anlatacağı ‘Orada Duruverseydi Zaman’ isimli müzikal belgeseli ile 2 Kasım Cumartesi günü bir kez daha Denizlililerin karşısına çıkacak.     Merkezefendi Kültür Merkezi Servergazi Salon’da gerçekleştirilecek olan müzikal belgesel saat 20.00’de başlayacak.   Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü anlatan Pınar Ayhan’ı bir kez daha ağırlamaktan dolayı gurur duyduklarını söyledi. Başkan Doğan, “Bizlere, Merkezefendililere ve Denizlililere Atatürk’ü anlatan, onun hayatının önemli hikayelerini aktaran ve duygu dolu anlar yaşatan Pınar Ayhan’ı tekrardan Merkezefendimizde misafir edeceğiz. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinliklerimizde ağırlamıştık kendisini. Hemşerilerimiz, o müzikal belgeselde salonu tıklım tıklım doldurmuştu. Hemşerilerimizin büyük bir talebi üzerine kendisi tekrar Merkezefendi Kültür Merkezimizde sahne alacak. Atatürk’ü seven, öğrenmek ve yaşamak isteyen Merkezefendili ve Denizlili hemşerilerimi 2 Kasım Cumartesi günü saat 20.00 başlayacak olan bu değerli müzikal belgesele davet ediyorum” dedi.    

Merkezefendi Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Denizlililer ile buluşturduğu sanatçı Pınar Ayhan’ı bir kez daha ağırlayacak.

 

Gösterisinin ilk bölümünde Denizlililerin yoğun ilgisi ile karşılaşan Pınar Ayhan, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün doğumundan ölümüne, dönüm noktalarından devrimlerine, bilineninden bilinmeyenine kadar birçok hikâyesini müzik eşliğinde anlatacağı ‘Orada Duruverseydi Zaman’ isimli müzikal belgeseli ile 2 Kasım Cumartesi günü bir kez daha Denizlililerin karşısına çıkacak.

 

 

Merkezefendi Kültür Merkezi Servergazi Salon’da gerçekleştirilecek olan müzikal belgesel saat 20.00’de başlayacak.

 

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü anlatan Pınar Ayhan’ı bir kez daha ağırlamaktan dolayı gurur duyduklarını söyledi. Başkan Doğan, “Bizlere, Merkezefendililere ve Denizlililere Atatürk’ü anlatan, onun hayatının önemli hikayelerini aktaran ve duygu dolu anlar yaşatan Pınar Ayhan’ı tekrardan Merkezefendimizde misafir edeceğiz. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinliklerimizde ağırlamıştık kendisini. Hemşerilerimiz, o müzikal belgeselde salonu tıklım tıklım doldurmuştu. Hemşerilerimizin büyük bir talebi üzerine kendisi tekrar Merkezefendi Kültür Merkezimizde sahne alacak. Atatürk’ü seven, öğrenmek ve yaşamak isteyen Merkezefendili ve Denizlili hemşerilerimi 2 Kasım Cumartesi günü saat 20.00 başlayacak olan bu değerli müzikal belgesele davet ediyorum” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.