PKK, 9 Örgütle Türkiye’ye Karşı Birleşti!

DİĞER 09.02.2017 - 08:59, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

PKK, 9 Örgütle Türkiye’ye Karşı Birleşti!

denizli haber / denizli 20 haber / PKK, 9 Örgütle Türkiye’ye Karşı Birleşti!

Yeni Anayasa ve Partili Cumhurbaşkanlığı sistemini içeren kanun Referandum için Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın imzasını bekliyor. Bu arada gazetelerde haberler, köşe yazarları, televizyonlarda konuşmacılar yorumluyorlar. Resmen Referandum tarihi belli değil. Siyasetçiler daha meydana çıkmadı. Önümüzde daha yazacağımız, konuşacağımız çok zaman var. Araştırmalarım sırasında ulaştığım önemli bir konuyu yazmayı tercih ettim…   Türkiye Güvenlik Kuvvetlerinden aldığı bu kadar yenilgiye rağmen PKK rahat durmuyor. İstihbarat birimleri PKK'nın yeni bir hareketlenme içinde olduğu uyarısında bulundu. Türkiye'ye karşı dokuz terör örgütünü birleştiren PKK’nın yaz aylarında harekete geçeceklerini bildiriyordu. İstihbarat birimleri PKK'nın yeni bir hareketlenme içinde olduğunu yakalanan teröristlerin üzerinden “güvercinler havalansın” diye notlar çıktığını belirtti. Terör örgütü PKK, 2017 yılı itibarıyla aldığı kararlar neticesinde Türkiye'ye girişte Türkiye - İran sınırını seçtiği bilgisi ulaşıyordu. İstihbarat birimlerinin PKK'nın yeni stratejisi konusunda raporlarını Türkiye’de ilgili makamlara ilettiyorlar…  YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!
denizli haber / denizli 20 haber / PKK, 9 Örgütle Türkiye’ye Karşı Birleşti!

Yeni Anayasa ve Partili Cumhurbaşkanlığı sistemini içeren kanun Referandum için Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın imzasını bekliyor. Bu arada gazetelerde haberler, köşe yazarları, televizyonlarda konuşmacılar yorumluyorlar. Resmen Referandum tarihi belli değil. Siyasetçiler daha meydana çıkmadı. Önümüzde daha yazacağımız, konuşacağımız çok zaman var. Araştırmalarım sırasında ulaştığım önemli bir konuyu yazmayı tercih ettim…

 

Türkiye Güvenlik Kuvvetlerinden aldığı bu kadar yenilgiye rağmen PKK rahat durmuyor. İstihbarat birimleri PKK'nın yeni bir hareketlenme içinde olduğu uyarısında bulundu. Türkiye'ye karşı dokuz terör örgütünü birleştiren PKK’nın yaz aylarında harekete geçeceklerini bildiriyordu. İstihbarat birimleri PKK'nın yeni bir hareketlenme içinde olduğunu yakalanan teröristlerin üzerinden “güvercinler havalansın” diye notlar çıktığını belirtti. Terör örgütü PKK, 2017 yılı itibarıyla aldığı kararlar neticesinde Türkiye'ye girişte Türkiye - İran sınırını seçtiği bilgisi ulaşıyordu. İstihbarat birimlerinin PKK'nın yeni stratejisi konusunda raporlarını Türkiye’de ilgili makamlara ilettiyorlar… 

YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.