Polis AK Parti ve İyi Parti stantlarını demir bariyer ile ayırdı

DENİZLİ 23.06.2018 - 07:43, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Polis AK Parti ve İyi Parti stantlarını demir bariyer ile ayırdı

Denizli’de AK Parti ve İyi Parti üyeleri arasında yaşanabilecek olumsuzluğa karşın polis tarafından demir bariyerli önlem alındı.  Çınar Meydanın’da dün 2 partinin açtığı stanttaki partililerin tartışması üzerine bugün polis ekipleri tartışmanın tekrarlanmaması ve kavgaya dönüşmemesi için önlem aldı.     Öğleden sonra AK Parti Teşkilatı tarafından meydanda sabah saatlerinde açılan İYİ Parti standının yanına çadır kurularak seçim çalışmasına başlanıldı. Dün iki parti üyeleri arasında tartışma yaşanması üzerine polis ekipleri tedbiri elden bırakmadı. Çevik kuvvet iki parti arasında demir bariyerden koridor oluşturarak partililerin birbirlerine yaklaşmalarını engelledi. Tam teçhizatlı olarak gruplar arasında nöbet tutan polis ekipleri herhangi bir olumsuzluğun yaşanmaması için yaklaşık 3 saat bölgede bekledi.   Ancak bölgede herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.  Polisin önleminin yanı sıra her iki parti mensupları da sağduyulu davranarak olası bir olumsuzluğa mahal vermeden çalışmalarına devam etti.    

Denizli’de AK Parti ve İyi Parti üyeleri arasında yaşanabilecek olumsuzluğa karşın polis tarafından demir bariyerli önlem alındı. 


Çınar Meydanın’da dün 2 partinin açtığı stanttaki partililerin tartışması üzerine bugün polis ekipleri tartışmanın tekrarlanmaması ve kavgaya dönüşmemesi için önlem aldı.

 

 

Öğleden sonra AK Parti Teşkilatı tarafından meydanda sabah saatlerinde açılan İYİ Parti standının yanına çadır kurularak seçim çalışmasına başlanıldı. Dün iki parti üyeleri arasında tartışma yaşanması üzerine polis ekipleri tedbiri elden bırakmadı. Çevik kuvvet iki parti arasında demir bariyerden koridor oluşturarak partililerin birbirlerine yaklaşmalarını engelledi. Tam teçhizatlı olarak gruplar arasında nöbet tutan polis ekipleri herhangi bir olumsuzluğun yaşanmaması için yaklaşık 3 saat bölgede bekledi.

 

Ancak bölgede herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.  Polisin önleminin yanı sıra her iki parti mensupları da sağduyulu davranarak olası bir olumsuzluğa mahal vermeden çalışmalarına devam etti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.