‘Polisiz’ Diyerek Afganları Gasp Eden 4 Kişi Yakalandı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.12.2017 - 16:41, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

‘Polisiz’ Diyerek Afganları Gasp Eden 4 Kişi Yakalandı

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde kendilerini polis olarak tanıtıp bir eve girerek, Afganistan uyruklu 8 kişiyi önce darp edip ardından evdeki paraları ve değerli eşyaların çalınması olayıyla ilgili 4 kişi yakalandı.     Edinilen bilgiye göre, Pamukkale ilçesi Topraklık Mahallesi 573 Sokak’ta Afganistan uyruklu şahısların yaşadığı eve gelen 4 kişi, kendini polis olarak tanıtıp, evde bulunan Amir Amidi (30), Nuri Kaveme (33), Mohammed Sharif Fakir (42), Sanamollah Mahsuni (22) ve eve misafir olarak gelen 4 kişiyi bıçakla tehdit ederek, bir odaya topladıktan sonra darp etti. Şahıslar, evdeki değerli eşyaları ve paraları alarak kayıplara karıştı.      Olayla ilgili çalışma başlatan Denizli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri B.A.(19), O.K.(23), Ö.D.(24) ve G.G.'yi(32) yakaladı. Gözaltına alınan 4 kişi emniyetteki sorgularının ardından, adliyeye sevk edildi. Şahıslar gazetecilere, Afgan uyruklu vatandaşların uyuşturucu sattıklarını iddia ederek, bu sebepten eve girdiklerini söyledi.      

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde kendilerini polis olarak tanıtıp bir eve girerek, Afganistan uyruklu 8 kişiyi önce darp edip ardından evdeki paraları ve değerli eşyaların çalınması olayıyla ilgili 4 kişi yakalandı.

 

 


Edinilen bilgiye göre, Pamukkale ilçesi Topraklık Mahallesi 573 Sokak’ta Afganistan uyruklu şahısların yaşadığı eve gelen 4 kişi, kendini polis olarak tanıtıp, evde bulunan Amir Amidi (30), Nuri Kaveme (33), Mohammed Sharif Fakir (42), Sanamollah Mahsuni (22) ve eve misafir olarak gelen 4 kişiyi bıçakla tehdit ederek, bir odaya topladıktan sonra darp etti. Şahıslar, evdeki değerli eşyaları ve paraları alarak kayıplara karıştı. 

 

 


Olayla ilgili çalışma başlatan Denizli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri B.A.(19), O.K.(23), Ö.D.(24) ve G.G.'yi(32) yakaladı. Gözaltına alınan 4 kişi emniyetteki sorgularının ardından, adliyeye sevk edildi. Şahıslar gazetecilere, Afgan uyruklu vatandaşların uyuşturucu sattıklarını iddia ederek, bu sebepten eve girdiklerini söyledi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.