Potada Anadolu'nun Yıldızları Denizli'de

SPOR 15.12.2017 - 16:13, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Potada Anadolu'nun Yıldızları Denizli'de

Analig Basketbol grup maçlarına ev sahipliği yapan Denizli’de seremoninin ardından maçlar başladı. 3 gün sürecek müsabakalar sonrası 4 takım yarı final bileti alacak.                 Sporu tabana yaygınlaştırmak, kulüplere ve milli takımlara alt yapı oluşturmak için Spor Genel Müdürlüğü tarafından 5 yıldır başarıyla uygulanan Anadolu Yıldızlar Ligi start aldı. Proje ile sporcular daha fazla maç tecrübesi kazanırken, uzun vadede Türk sporunda sürdürülebilir, üretken ve başarılı bir sistem oluşturmak hedefleniyor.   16 TAKIM MÜCADELE EDİYOR Anadolu Yıldızlar Ligi Basketbol grup maçları 15-17 Aralık tarihlerinde 8 grup merkezinde start aldı. Ege grubuna ev sahipliği yapan Denizli’de kız ve erkeklerde Muğla – Manisa –Denizli – Eskişehir – İzmir – Kütahya - Afyonkarahisar - Uşak illerinden gelen 16 takım mücadele ediyor. Sabah saatlerinde seremoni ile başlayan programda kızlar Vali Recep Yazıcıoğlu Spor Salonunda, erkekler ise Hasan Güngör Spor Salonunda yarı final bileti almak için parkeye çıkıyor.   İBANOĞLU: “ANALİG, TÜRKİYE’NİN YILDIZ ADAYLARINI BULUŞTURUYOR” Seremonide kısa bir konuşma yapan Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, 2017-2018 Analig sezonunun hayırlı olmasını diledi. Türkiye’nin yıldız adaylarını buluşturan bu organizasyonun, yeni yeteneklerin keşfedilmesi ve genç sporcuların maç tecrübesi kazanması adına önemli olduğunu söyleyen İbanoğlu, tüm sporculara başarılar diledi.      

Analig Basketbol grup maçlarına ev sahipliği yapan Denizli’de seremoninin ardından maçlar başladı. 3 gün sürecek müsabakalar sonrası 4 takım yarı final bileti alacak.

               

Sporu tabana yaygınlaştırmak, kulüplere ve milli takımlara alt yapı oluşturmak için Spor Genel Müdürlüğü tarafından 5 yıldır başarıyla uygulanan Anadolu Yıldızlar Ligi start aldı. Proje ile sporcular daha fazla maç tecrübesi kazanırken, uzun vadede Türk sporunda sürdürülebilir, üretken ve başarılı bir sistem oluşturmak hedefleniyor.

 

16 TAKIM MÜCADELE EDİYOR

Anadolu Yıldızlar Ligi Basketbol grup maçları 15-17 Aralık tarihlerinde 8 grup merkezinde start aldı. Ege grubuna ev sahipliği yapan Denizli’de kız ve erkeklerde Muğla – Manisa –Denizli – Eskişehir – İzmir – Kütahya - Afyonkarahisar - Uşak illerinden gelen 16 takım mücadele ediyor. Sabah saatlerinde seremoni ile başlayan programda kızlar Vali Recep Yazıcıoğlu Spor Salonunda, erkekler ise Hasan Güngör Spor Salonunda yarı final bileti almak için parkeye çıkıyor.

 

İBANOĞLU: “ANALİG, TÜRKİYE’NİN YILDIZ ADAYLARINI BULUŞTURUYOR”

Seremonide kısa bir konuşma yapan Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, 2017-2018 Analig sezonunun hayırlı olmasını diledi. Türkiye’nin yıldız adaylarını buluşturan bu organizasyonun, yeni yeteneklerin keşfedilmesi ve genç sporcuların maç tecrübesi kazanması adına önemli olduğunu söyleyen İbanoğlu, tüm sporculara başarılar diledi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.