Potada Grup Birincileri Belli Oldu

SPOR 17.01.2017 - 14:13, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Potada Grup Birincileri Belli Oldu

Basketbol Okul Sporları Gençler A Kategorisi yarışmaları 14-17 Ocak tarihlerinde Denizli’de yapıldı.

Okul Sporları Genç Kızlar ve Erkekler A Grubu birincileri belli oldu. Denizli Vali Recep Yazıcıoğlu ve Hasan Güngör Spor Salonlarında 3 gün boyunca süren maçlarda okullar gruptan çıkmak için mücadele etti.  Grup maçlarını birincilikle tamamlayan takımlara yetkililer tarafından sertifikaları verildi.     Genç Kızlarda İstanbul, Burdur ve Antalya ekipleri mutlu sona ulaşırken, Genç Erkeklerde ise Antalya, Balıkesir ve Uşak temsilcileri gülen taraf oldu. Bu takımlar çeyrek finalde yarışmaya hak kazandı.     İŞTE GRUP BİRİNCİLERİ Genç Kızlar İstanbul Kadıköy Lisesi Burdur Spor Lisesi Özel Antalya Nesibe Aydın And. Lisesi Genç Erkekler Özel Antalya Boğaziçi And. Lisesi Balıkesir Haydar Çavuş Mes. ve Tek. And. Lisesi Uşak Özel Atabey Anadolu Lisesi
Basketbol Okul Sporları Gençler A Kategorisi yarışmaları 14-17 Ocak tarihlerinde Denizli’de yapıldı.

Okul Sporları Genç Kızlar ve Erkekler A Grubu birincileri belli oldu. Denizli Vali Recep Yazıcıoğlu ve Hasan Güngör Spor Salonlarında 3 gün boyunca süren maçlarda okullar gruptan çıkmak için mücadele etti.  Grup maçlarını birincilikle tamamlayan takımlara yetkililer tarafından sertifikaları verildi.

 

 

Genç Kızlarda İstanbul, Burdur ve Antalya ekipleri mutlu sona ulaşırken, Genç Erkeklerde ise Antalya, Balıkesir ve Uşak temsilcileri gülen taraf oldu. Bu takımlar çeyrek finalde yarışmaya hak kazandı.

 

 

İŞTE GRUP BİRİNCİLERİ

Genç Kızlar

İstanbul Kadıköy Lisesi

Burdur Spor Lisesi

Özel Antalya Nesibe Aydın And. Lisesi

Genç Erkekler

Özel Antalya Boğaziçi And. Lisesi

Balıkesir Haydar Çavuş Mes. ve Tek. And. Lisesi

Uşak Özel Atabey Anadolu Lisesi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.