Potanın Yıldızlarında Şampiyonlar Belli Oldu

DENİZLİ 19.01.2017 - 15:17, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Potanın Yıldızlarında Şampiyonlar Belli Oldu

Okullar Basketbol Yıldız Erkeklerde Basma Sanayi Ortaokulu, kızlarda ise Serinhisar Ortaokulu şampiyonluk kupasını kaldırdı.

Okul Sporları Basketbol Denizli İl Birinciliği karşılaşmaları Yıldız Kızlarda 60, erkeklerde ise 144 sporcunun katılımıyla sona erdi.  Turnuva boyunca sporcular okulların şampiyonluğu için mücadele verirken, kızlarda Serinhisar Atatürk Ortaokulu, erkeklerde ise Denizli Basma Sanayi Ortaokulu’nun şampiyonluğu ile sezon noktalandı.  Birbirinden çekişmeli maçlara sahne olan İl Birinciliği karşılaşmalarında öğretmenler ve veliler de sporcuları yalnız bırakmada ve heyecana ortak oldu.  18 Ocak 2017 Çarşamba günü Hasan Güngör Spor Salonu’nda oynanan final mücadelesi sonunda yapılan ödül töreninde dereceye giren okullara kupa ve madalyalar takdim edildi.  İŞTE DERECEYE GİRENLER Yıldız Kızlar Serinhisar Atatürk Ortaokulu Hulusi Kulaklı Ortaokulu Abalıoğlu Yem Sanayi Ortaokulu Hacı Halil Bektaş Ortaokulu Yıldız Erkekler Denizli Basma Sanayi Ortaokulu Özel Denizli PEV Ortaokulu Özel Denizli Bahçeşehir Ortaokulu Denizli Atatürk Ortaokulu
Okullar Basketbol Yıldız Erkeklerde Basma Sanayi Ortaokulu, kızlarda ise Serinhisar Ortaokulu şampiyonluk kupasını kaldırdı.

Okul Sporları Basketbol Denizli İl Birinciliği karşılaşmaları Yıldız Kızlarda 60, erkeklerde ise 144 sporcunun katılımıyla sona erdi. 


Turnuva boyunca sporcular okulların şampiyonluğu için mücadele verirken, kızlarda Serinhisar Atatürk Ortaokulu, erkeklerde ise Denizli Basma Sanayi Ortaokulu’nun şampiyonluğu ile sezon noktalandı. 


Birbirinden çekişmeli maçlara sahne olan İl Birinciliği karşılaşmalarında öğretmenler ve veliler de sporcuları yalnız bırakmada ve heyecana ortak oldu. 


18 Ocak 2017 Çarşamba günü Hasan Güngör Spor Salonu’nda oynanan final mücadelesi sonunda yapılan ödül töreninde dereceye giren okullara kupa ve madalyalar takdim edildi. 


İŞTE DERECEYE GİRENLER


Yıldız Kızlar


Serinhisar Atatürk Ortaokulu


Hulusi Kulaklı Ortaokulu


Abalıoğlu Yem Sanayi Ortaokulu


Hacı Halil Bektaş Ortaokulu


Yıldız Erkekler


Denizli Basma Sanayi Ortaokulu


Özel Denizli PEV Ortaokulu


Özel Denizli Bahçeşehir Ortaokulu


Denizli Atatürk Ortaokulu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.