Proje İle Nefes Alacaklar

SAĞLIK 01.03.2017 - 08:04, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Proje İle Nefes Alacaklar

Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Milli Eğitim Koruma Derneği İlkokulu’nun birlikte düzenlediği “Bir Nefes de Sen Al Projesi” kapsamında kan şeker, tansiyon ölçümü yapıldı.

Geçtiğimiz günlerde, spor, sağlık ve eğitimin iç içe olduğu öğrenci, öğretmen ve velileri bir araya getiren “Bir Nefes de Sen Al Projesi” kapsamında Toplum Sağlığı Merkezi’nden gelen uzmanlar tarafından kan şeker ve tansiyon ölçümü yapıldı. Mili Eğitim Koruma Derneği İlkokulu’nda yapılan ölçümler uzmanlar tarafından değerlendirildi. Proje kapsamındaki faaliyete Pamukkale Gençlik Spor İlçe Md. Zafer Akçay, Pamukkale Milli Eğitim İlçe Md. Ömer Faruk Bakan ve Milli Eğitim Koruma Derneği İlkokulu Md. Remzi Kavurkacı katıldı.   SPOR, SAĞLIK VE EĞİTİM BİR ARADA    Proje faaliyetleri içinde öğrenciler, öğretmenler ve veliler hem spor yapıyor hem de çeşitli eğitimlerle birbirini anlama fırsatı yakalıyor. Çalışmalar eğitimde başarının öğretmen, öğrenci ve velilerin birlikte hareket etmesiyle elde edileceği düşüncesiyle düzenleniyor. Aynı zamanda sağlık bilincinin de yer aldığı projeyi spor, sanat, kültür ve eğlence etkinlikleri de dinamik hale getiriyor.   VELİLERE VE ÖĞRENCİLERE SABAH SPORU   Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nde görev yapan Antrenör Ünzile Çelik tarafından ücretsiz spor faaliyeti yapılarak velilerin ve öğrenciler spor yaparak hem eğleniyor hem de sağlıklı yaşama adım atıyor. Ayrıca güne zinde başlamaları sağlanıyor.   ÜCRETSİZ KAN ŞEKER, TANSİYON ÖLÇÜMÜ   Proje kapsamında Toplum Sağlığı Merkezleri’nin çalışma alanları ve vatandaşlara sunduğu hizmetler hakkında bilgilendirme yapıldı. Sağlık farkındalığı oluşturmanın amaçlandığı etkinlikte Halk Sağlığı Müdürlüğü’ne bağlı bu merkezlerde ücretsiz kan şeker, tansiyon ölçümünün yapılabileceği proje ekibi tarafından anlatıldı. Pamukkale Gençlik Spor İlçe Md. Zafer Akçay ve İlçe Milli Eğitim Md. Ömer Faruk Bakan da kan şeker, tansiyon ölçümü yaptıranlar arasındaydı.   PROJE EKİBİ VELİLERİ ZİYARET EDECEK   Öğrenci, öğretmen ve velileri bir araya getiren projede Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve okul yönetimince öğrencilerin evleri ziyaret edilecek, bu doğrultuda öğrenci ve velilerin ihtiyaç ve beklentilerine destek olunacak.   
Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Milli Eğitim Koruma Derneği İlkokulu’nun birlikte düzenlediği “Bir Nefes de Sen Al Projesi” kapsamında kan şeker, tansiyon ölçümü yapıldı.

Geçtiğimiz günlerde, spor, sağlık ve eğitimin iç içe olduğu öğrenci, öğretmen ve velileri bir araya getiren “Bir Nefes de Sen Al Projesi” kapsamında Toplum Sağlığı Merkezi’nden gelen uzmanlar tarafından kan şeker ve tansiyon ölçümü yapıldı. Mili Eğitim Koruma Derneği İlkokulu’nda yapılan ölçümler uzmanlar tarafından değerlendirildi. Proje kapsamındaki faaliyete Pamukkale Gençlik Spor İlçe Md. Zafer Akçay, Pamukkale Milli Eğitim İlçe Md. Ömer Faruk Bakan ve Milli Eğitim Koruma Derneği İlkokulu Md. Remzi Kavurkacı katıldı.

 

SPOR, SAĞLIK VE EĞİTİM BİR ARADA

 

 Proje faaliyetleri içinde öğrenciler, öğretmenler ve veliler hem spor yapıyor hem de çeşitli eğitimlerle birbirini anlama fırsatı yakalıyor. Çalışmalar eğitimde başarının öğretmen, öğrenci ve velilerin birlikte hareket etmesiyle elde edileceği düşüncesiyle düzenleniyor. Aynı zamanda sağlık bilincinin de yer aldığı projeyi spor, sanat, kültür ve eğlence etkinlikleri de dinamik hale getiriyor.

 

VELİLERE VE ÖĞRENCİLERE SABAH SPORU

 

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nde görev yapan Antrenör Ünzile Çelik tarafından ücretsiz spor faaliyeti yapılarak velilerin ve öğrenciler spor yaparak hem eğleniyor hem de sağlıklı yaşama adım atıyor. Ayrıca güne zinde başlamaları sağlanıyor.

 

ÜCRETSİZ KAN ŞEKER, TANSİYON ÖLÇÜMÜ

 

Proje kapsamında Toplum Sağlığı Merkezleri’nin çalışma alanları ve vatandaşlara sunduğu hizmetler hakkında bilgilendirme yapıldı. Sağlık farkındalığı oluşturmanın amaçlandığı etkinlikte Halk Sağlığı Müdürlüğü’ne bağlı bu merkezlerde ücretsiz kan şeker, tansiyon ölçümünün yapılabileceği proje ekibi tarafından anlatıldı. Pamukkale Gençlik Spor İlçe Md. Zafer Akçay ve İlçe Milli Eğitim Md. Ömer Faruk Bakan da kan şeker, tansiyon ölçümü yaptıranlar arasındaydı.

 

PROJE EKİBİ VELİLERİ ZİYARET EDECEK

 

Öğrenci, öğretmen ve velileri bir araya getiren projede Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve okul yönetimince öğrencilerin evleri ziyaret edilecek, bu doğrultuda öğrenci ve velilerin ihtiyaç ve beklentilerine destek olunacak. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.