Psikolojik sorunları olduğu ileri sürülen kadın kızını rehin aldı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.03.2017 - 14:53, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Psikolojik sorunları olduğu ileri sürülen kadın kızını rehin aldı

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde psikolojik sorunları olduğu ileri sürülen kadın, 8 yaşındaki kızını rehin aldı. Küçük kız polis ve itfaiyenin çalışmasının ardından kurtarılırken kadın hastaneye kaldırıldı.

Olay saat 08.30 civarlarından Merkezefendi ilçesi Karaman Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, psikolojik sorunları olan M.T. isimli kadın 8 yaşındaki kızı H.E.T.’yi kendisiyle birlikte mutfağa kilitledi. Daha sonra bağıran M.T., ev halkının ikna çabalarına rağmen kapıyı açmadı. Paniğe kapılan ev halkı durumu polis ekiplerine haber verdi. O sırada 8 yaşındaki kızın bağırışları hem mahalleyi hem de ev halkına korku dolu anlar yaşattı. Olay yerine sağlık, itfaiye ve çok sayıda polis ekibi sevk edildi.    Polisin tüm çabalarına ve konuşmaya çalışmasına rağmen M.T., kapıyı açmaya ikna olmadı. Daha sonra eve balkondan Denizli Büyükşehir Belediyesi itfaiyesinin merdiveniyle giren polis ekipleri kadını etkisiz hale getirdi. Polisin kurtarma operasyonu yaklaşık bir saat sürdü.   Kızı kurtaran polis ekipleri, sağlık ekiplerini içeri aldı. M.T. sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Denizli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kadının kıza ve kendisine herhangi bir zarar vermediği belirtilirken, kızın dışarıya çıktığında korkarak ağlaması dikkatlerden kaçmadı.    
Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde psikolojik sorunları olduğu ileri sürülen kadın, 8 yaşındaki kızını rehin aldı. Küçük kız polis ve itfaiyenin çalışmasının ardından kurtarılırken kadın hastaneye kaldırıldı.

Olay saat 08.30 civarlarından Merkezefendi ilçesi Karaman Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, psikolojik sorunları olan M.T. isimli kadın 8 yaşındaki kızı H.E.T.’yi kendisiyle birlikte mutfağa kilitledi. Daha sonra bağıran M.T., ev halkının ikna çabalarına rağmen kapıyı açmadı. Paniğe kapılan ev halkı durumu polis ekiplerine haber verdi. O sırada 8 yaşındaki kızın bağırışları hem mahalleyi hem de ev halkına korku dolu anlar yaşattı. Olay yerine sağlık, itfaiye ve çok sayıda polis ekibi sevk edildi. 

 

Polisin tüm çabalarına ve konuşmaya çalışmasına rağmen M.T., kapıyı açmaya ikna olmadı. Daha sonra eve balkondan Denizli Büyükşehir Belediyesi itfaiyesinin merdiveniyle giren polis ekipleri kadını etkisiz hale getirdi. Polisin kurtarma operasyonu yaklaşık bir saat sürdü.

 


Kızı kurtaran polis ekipleri, sağlık ekiplerini içeri aldı. M.T. sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Denizli Devlet Hastanesine kaldırıldı.


Kadının kıza ve kendisine herhangi bir zarar vermediği belirtilirken, kızın dışarıya çıktığında korkarak ağlaması dikkatlerden kaçmadı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.