PTT AVM Açıldı

EKONOMİ 19.08.2016 - 21:02, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

PTT AVM Açıldı

denizli haber / denizli 20 haber / PTT AVM Açıldı

Denizli Pamukkale ilçesi'nde Kahayıt Mahallesi Colose otelde düzenlen, PTT AŞ Yönetim Koordinasyon Toplantısı'na katılan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, PTT AVM'nin açılışını yaptı. PTT Mobil İşlem Aracı'nın tanıtımını yaparak açılış kurdelesini kestiler ve sıra dünya ticaretinin %13 'ünü kapsayan e-ticaret için türkiyenin yeni sanal avm'si olan ptt avm'nin açılışını yaptı.Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, dünyada e-ticaretin kullanımının inanılmaz bir hızla her yıl katlanarak artığına dikkati çekti.    
denizli haber / denizli 20 haber / PTT AVM Açıldı

Denizli Pamukkale ilçesi'nde Kahayıt Mahallesi Colose otelde düzenlen, PTT AŞ Yönetim Koordinasyon Toplantısı'na katılan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, PTT AVM'nin açılışını yaptı.

PTT Mobil İşlem Aracı'nın tanıtımını yaparak açılış kurdelesini kestiler ve sıra dünya ticaretinin %13 'ünü kapsayan e-ticaret için türkiyenin yeni sanal avm'si olan ptt avm'nin açılışını yaptı.Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, dünyada e-ticaretin kullanımının inanılmaz bir hızla her yıl katlanarak artığına dikkati çekti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.