Rahmi Palamutçu hayatını kaybetti

YAŞAM 25.11.2020 - 09:51, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:53
 

Rahmi Palamutçu hayatını kaybetti

Denizlili iş adamı ve eski Fazilet Partisi Denizli İl Başkanlarından Rahmi Palamutçu hayatını kaybetti.   Milli Görüş camiasının önemli isimlerinden olan ve bir dönem Fazilet Partisi İl Başkanlığı’nı yürüten, iş adamı Rahmi Palamutçu, yaşlılığa bağlı rahatsızlığı nedeniyle dün gece 22.00 sıralarında hayatını kaybetti. Bir süredir Alzheimer tedavisi gördüğü öğrenilen Palamutçu’nun ölüm haberi ailesi, sevenleri ve Milli Görüş camiasını hüzne boğdu.   Palamutçu’nun cenazesi bugün saat 14.00’da PAÜ Müftü Ahmet Hulusi Efendi Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından Asri Mezarlıkta toprağa verileceği belirtildi.  

Denizlili iş adamı ve eski Fazilet Partisi Denizli İl Başkanlarından Rahmi Palamutçu hayatını kaybetti.

 

Milli Görüş camiasının önemli isimlerinden olan ve bir dönem Fazilet Partisi İl Başkanlığı’nı yürüten, iş adamı Rahmi Palamutçu, yaşlılığa bağlı rahatsızlığı nedeniyle dün gece 22.00 sıralarında hayatını kaybetti. Bir süredir Alzheimer tedavisi gördüğü öğrenilen Palamutçu’nun ölüm haberi ailesi, sevenleri ve Milli Görüş camiasını hüzne boğdu.

 

Palamutçu’nun cenazesi bugün saat 14.00’da PAÜ Müftü Ahmet Hulusi Efendi Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından Asri Mezarlıkta toprağa verileceği belirtildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.