Ramazan Onlara Yaradı

DİĞER 13.06.2016 - 16:34, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:49
 

Ramazan Onlara Yaradı

denizli haber/ denizli 20 haber / Ramazan Onlara Yaradı

Ramazan ayı öncesi iş durgunluğunu yaşandığı Denizli'de, kırmızı et satan kasap esnafının Ramazan ayının gelmesiyle yüzü güldü. Denizli'de et satışında azalma olsa da Ramazan bereketi ile satışları artan kasaplara Ramazanın bereketi yansıdı. Ramazan dolayısı ile satışların çok iyi olduğunu söyleyen Gözde Kasap işletme sahibi Aydın Çetin satışlardan oldukça memnun olduklarını dile getirdi. Çetin, “Ramazan-ı Şerifin gelmesi ile piyasalar hareketlendi, talep çoğaldı. Ama bunu fırsat bilip fiyatlarda artış yapmadık. Aynı şekilde fiyatlarımız devam etmektedir.1980 yılından itibaren kasaplık mesleğine atılan Aydın Çetin, 2008’de çalıştığı iş yerinin yeni sahibi oldu. Yılların tecrübesi ile hizmet verdiklerini dile getiren Çetin hijyene önem verdiklerini ve müşterilerimizle güler yüzlü bir ilişki içerisindeyiz” dedi.   İTHAL ET DİYE BİRŞEY KALMADI Zaman zaman gündeme gelen ithal et söylemlerine son noktayı koyan Çetin, artık ithal et diye bir şeyin söz konusu olmadığını belirti. Daha önce ithal et ithalatının Türkiye’ye girişi olmasına rağmen bizim reyonlarımızda yer almadığını ifadelerine yer veren Çetin devamında şöyle konuştu:  “Bundan sonrada ithal et kasabımıza asla uğramayacaktır.Hayvan yetişmediği için sıkıntının yaşandığı zamanlarda artan et fiyatları şu dönemlerde normal fiyat aralığında artış görmektedir.” Ramazan’da et fiyatları ise şöyle; Dana Kıyma: 35 TL. Dana Kuşbaşı: 38 TL. Kuzu Eti: 35 TL’ dir.
denizli haber/ denizli 20 haber / Ramazan Onlara Yaradı

Ramazan ayı öncesi iş durgunluğunu yaşandığı Denizli'de, kırmızı et satan kasap esnafının Ramazan ayının gelmesiyle yüzü güldü. Denizli'de et satışında azalma olsa da Ramazan bereketi ile satışları artan kasaplara Ramazanın bereketi yansıdı.

Ramazan dolayısı ile satışların çok iyi olduğunu söyleyen Gözde Kasap işletme sahibi Aydın Çetin satışlardan oldukça memnun olduklarını dile getirdi.

Çetin, “Ramazan-ı Şerifin gelmesi ile piyasalar hareketlendi, talep çoğaldı. Ama bunu fırsat bilip fiyatlarda artış yapmadık. Aynı şekilde fiyatlarımız devam etmektedir.1980 yılından itibaren kasaplık mesleğine atılan Aydın Çetin, 2008’de çalıştığı iş yerinin yeni sahibi oldu. Yılların tecrübesi ile hizmet verdiklerini dile getiren Çetin hijyene önem verdiklerini ve müşterilerimizle güler yüzlü bir ilişki içerisindeyiz” dedi.

 

İTHAL ET DİYE BİRŞEY KALMADI

Zaman zaman gündeme gelen ithal et söylemlerine son noktayı koyan Çetin, artık ithal et diye bir şeyin söz konusu olmadığını belirti. Daha önce ithal et ithalatının Türkiye’ye girişi olmasına rağmen bizim reyonlarımızda yer almadığını ifadelerine yer veren Çetin devamında şöyle konuştu:

 “Bundan sonrada ithal et kasabımıza asla uğramayacaktır.Hayvan yetişmediği için sıkıntının yaşandığı zamanlarda artan et fiyatları şu dönemlerde normal fiyat aralığında artış görmektedir.”

Ramazan’da et fiyatları ise şöyle;

Dana Kıyma: 35 TL.

Dana Kuşbaşı: 38 TL.

Kuzu Eti: 35 TL’ dir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.