Ramazanoğlu anlattı, kadınlar ‘evet’ dedi

SİYASET 27.03.2017 - 08:59, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Ramazanoğlu anlattı, kadınlar ‘evet’ dedi

Aile ve Sosyal Politikalar Eski Bakanı, AK Parti Denizli Milletvekili Dr. Sema Ramazanoğlu 16 Nisan halk oylaması öncesi ziyaretlerini sürdürüyor. Oto Sanayi Esnafı’nı ziyaret ederek güne başlayan Dr. Ramazanoğlu ardından Baklan ve Çivril’e geçti. Dr. Ramazanoğlu, özellikle kadınların yoğun ilgisiyle karşılandı.

Aile ve Sosyal Politikalar Eski Bakanı ve Ak Parti Denizli Milletvekili Dr. Sema Ramazanoğlu, Baklan ve Çivril’de referandum çalışmalarını sürdürdü.   Baklan Kavaklar, Hadım, Konak mahallelerini ziyaret edip vatandaşlarla buluşan Dr. Ramazanoğlu, özellikle kadınların yoğun ilgisiyle karşılandı. Baklan Belediyesi’nde de kadınlarla buluşan Dr. Ramazanoğlu, “Burada gördüm ki, Baklanlı kadınlarımız, kurumsal demokrasi için ‘evet’ diyorlar” dedi, Hadım Mahallesi ziyareti sırasında halı tezgahının başına oturup, ilmik attı.     Baklan’da muhtarlarla da toplantı yapan Dr. Ramazanoğlu’na ‘evet’ yazılı bir pastayla sürpriz yapıldı. Evet pastasını kesen Dr. Ramazanoğlu, muhtarlara yeni Anayasayı anlattı.  Dr. Ramazanoğlu, 1993 yılında Elazığ-Bingöl karayolunda yolları kesilerek şehit edilen silahsız acemi askerlerimizden Ercan Çobanoğlu’nun baba ocağını da ziyaret etti.   Çivril’de İlçe Teşkilatı ile referandum çalışmaları hakkında istişare toplantısı gerçekleştirdikten sonra muhtarlarla bir araya gelen AK Parti Milletvekili Dr. Ramazanoğlu, Cumhurbaşkanlığı yönetim sistemini anlattı ve Denizli’de Ağrılılar Derneği’nin davetiyle ev ziyareti yaptı.   
Aile ve Sosyal Politikalar Eski Bakanı, AK Parti Denizli Milletvekili Dr. Sema Ramazanoğlu 16 Nisan halk oylaması öncesi ziyaretlerini sürdürüyor. Oto Sanayi Esnafı’nı ziyaret ederek güne başlayan Dr. Ramazanoğlu ardından Baklan ve Çivril’e geçti. Dr. Ramazanoğlu, özellikle kadınların yoğun ilgisiyle karşılandı.

Aile ve Sosyal Politikalar Eski Bakanı ve Ak Parti Denizli Milletvekili Dr. Sema Ramazanoğlu, Baklan ve Çivril’de referandum çalışmalarını sürdürdü.

 

Baklan Kavaklar, Hadım, Konak mahallelerini ziyaret edip vatandaşlarla buluşan Dr. Ramazanoğlu, özellikle kadınların yoğun ilgisiyle karşılandı. Baklan Belediyesi’nde de kadınlarla buluşan Dr. Ramazanoğlu, “Burada gördüm ki, Baklanlı kadınlarımız, kurumsal demokrasi için ‘evet’ diyorlar” dedi, Hadım Mahallesi ziyareti sırasında halı tezgahının başına oturup, ilmik attı.

 

 

Baklan’da muhtarlarla da toplantı yapan Dr. Ramazanoğlu’na ‘evet’ yazılı bir pastayla sürpriz yapıldı. Evet pastasını kesen Dr. Ramazanoğlu, muhtarlara yeni Anayasayı anlattı.  Dr. Ramazanoğlu, 1993 yılında Elazığ-Bingöl karayolunda yolları kesilerek şehit edilen silahsız acemi askerlerimizden Ercan Çobanoğlu’nun baba ocağını da ziyaret etti.

 

Çivril’de İlçe Teşkilatı ile referandum çalışmaları hakkında istişare toplantısı gerçekleştirdikten sonra muhtarlarla bir araya gelen AK Parti Milletvekili Dr. Ramazanoğlu, Cumhurbaşkanlığı yönetim sistemini anlattı ve Denizli’de Ağrılılar Derneği’nin davetiyle ev ziyareti yaptı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.